Yetenek Sizsiniz Türkiye Küfür Rezaleti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Acun'un özrü yetmedi, Rtük yine özür istiyor

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Show TV’de yayımlanan "Yetenek Sizsiniz" isimli yarışma programın jüri üyesi Ali Taran’ın küfür etmesi ile ilgili özür dileme cezası verdi.

Üst Kurulun bugünkü olağan haftalık toplantısında, Taran’ın canlı yayında ettiği küfür de değerlendirildi.

Rtür, Ali Taran’ın canlı yayında ettiği küfür nedeniyle programa özür dileme cezasının verilmesini kararlaştırdı.

Üst Kurul, 3984 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkında Kanun’un dördüncü maddesindeki hükümden hareketle ceza verilmesini uygun buldu. Madde, "Üst Kurulun öngördüğü yükümlülükleri yerine getirmeyen, izin şartlarını ihlal eden, yayın ilkelerine ve kanununda belirtilen diğer esaslara aykırı yayın yapan özel radyo ve televizyon kuruluşlarının uyarılmasını veya aynı yayın kuşağında açık şekilde özür dilemesini" öngörüyor.

Karara gerekçe olarak Taran’ın davranışının "genel ahlaka aykırı bulunduğu" gösterildi.

Özür dileme cezası, tebligatın kuruma ulaşmasının ardından yayımlanacak ilk bölümde uygulanacak.

ACUN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Küfür olayından sonra Acun Ilıcalı, “Hülya Avşar kırık bacağı için buz getirmişti. Ben konuşurken, Hülya Hanım'ın buzu Ali Taran'ın üzerine düştü ve o da istem dışı bir refleksle böyle bir talihsiz ifade kullandı. Kendisi çok üz gün. Elbette biz de... Tüm Türkiye'den özür diliyoruz” demişti..

İşte O Video

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

o vidyoyu izlemiştim ama kime niçin a.kodugunu anlamadım:)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Ne reklamı usta O programın bi bölümünün yayınlanmaması veya reklam cezası olsa show tv ye pahalıya patlardı :) ucuz atlatmışlar :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

olivetti hocama katılıyorum bende hiçbir şey duymadım :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Alinin sçtık bari sıvıyalım tarzı yaklaşımı ayrı bir olaydı. Bunu buraya koyun dedim gibisinden bişi saçmaladı. Baktı kimse yutmuyor yayında değildik sandım falan dedi. Kıvır alicim kıvır :D

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Aslında haber vermeden canlı yayına giren ekibin mallığı.Tam reklamlar mı bitmişti yoksa videolar mı bitmişti ne yayına çat diye girdiler o anda da adam rahat tabi yayında değiliz diye üstüne düşünce buz aq dedi :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

muhaha şimdi duydum iyi kalaylamış :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

aniden yayına geçme olayımış çaktık manzarayı:)

o sayfada şu link gözüme çarptı:)

http://video.milliyet.com.tr/Izdivacta-siyahi-damat-adayi_1_36144.htm

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Seviyorum ali taranı :) sanki eleştirenler hiç küfür etiyo aq :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Türk halkı hiç küfür etmez yani bu adamın yaptığı türkiye ye büyük saygısızlık :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------

Türk halkı hiç küfür etmez yani bu adamın yaptığı türkiye ye büyük saygısızlık :D

-----------------------------

:D:D:D:D Onca Yorumdan sora açıklayıcı ve net tek bir cümle... :D

Toplam Hit: 2255 Toplam Mesaj: 11