folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yeter Artık Ttnet...!

Yeter Artık Ttnet...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Tttnet kullanıyordum neti kapattırdım 8 gün kullanıma 45 lira ödedim. Neden dedim günlük değil aylık fiyat dediler tamm dedim. Daha sonra smile geçiş yaptım. Bu ay faturam geldi ödedim herşey normal. Az önce ttnetten yeni email geldi

TTNET ADSL aboneliğinizin Şubat 2010 dönemine ait 25 Şubat 2010 son ödeme tarihli 3,78 TL tutarındaki faturasını bilgilerinize sunarız. 

Nedir bu şimdi ? *******rene tarafından sansürlendi. küfür etmyeyin beyler************

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam bende 8mbit limitsiz kullanıyorum.

Modemimden dolayı kopmalar oluyormuş. Ozamanlar bilmiyordum teknik servisle görüştüm iç hatlardan dolayı olabilir dedi.

Geldiler kendi cihazlarını taktılar telefon hattına anında sinyal aldılar. Benim modem 4 saat falan sinyali yakalayamıyordu.

Neyse bunlar 1mb'e kadar indirdiler interneti yok kaldırmıyor ayagına. 

Müşteri hizmetlerini aradım. Teknik servis geldi interneti tekrar yükseltmem için sizi aramamı söyledi dedim.

Yok sizin hattınız kaldırmıyor yükseltirsek tekrar aynı sorunu yaşıcaksınız falan filan dedi :|.

Modemimde sorun olduğunu söylememe rağmen yükseltmedi ve 2 haftadır sürekli müşteri hizmetleriyle içli dışlı olmuş durumdayım.

Hala yükseltilmedi. Kapattırıcam bu ay bitimi..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam bende 8mbit limitsiz kullanıyorum.

Modemimden dolayı kopmalar oluyormuş. Ozamanlar bilmiyordum teknik servisle görüştüm iç hatlardan dolayı olabilir dedi.

Geldiler kendi cihazlarını taktılar telefon hattına anında sinyal aldılar. Benim modem 4 saat falan sinyali yakalayamıyordu.

Neyse bunlar 1mb'e kadar indirdiler interneti yok kaldırmıyor ayagına. 

Müşteri hizmetlerini aradım. Teknik servis geldi interneti tekrar yükseltmem için sizi aramamı söyledi dedim.

Yok sizin hattınız kaldırmıyor yükseltirsek tekrar aynı sorunu yaşıcaksınız falan filan dedi :|.

Modemimde sorun olduğunu söylememe rağmen yükseltmedi ve 2 haftadır sürekli müşteri hizmetleriyle içli dışlı olmuş durumdayım.

Hala yükseltilmedi. Kapattırıcam bu ay bitimi..

ben yükselttm :|

kaldırmıyo dediler , ilk 2 ay sorunsuz 8mbit bağlandım falan dedim. arıza bildirim kaydı açtı. sonra bölge müd.lüğünün telefonunu aldım onları aradım. onlar ilçemden bi numara verdiler onu aradım.onlar bağlı olduğum santralden verdiler onu aradım. adama dil döküyorum sorunumu anlatuyorum yok zaten 8mbite kadar diyor(bilgileri veriyorum bakıyor) ben diretiyorum değil diyorum paket 8e kadar ama 2de limitlendi diyorum yok diyor şuan sağlam gözüküyor sinirlendim bağırdım çağırdım kapattım. bilgisyarın başına bi geçtim ki hakikaten artırmışlar .) arıza bildrm kaydı işe yaramışş

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Noneyim bunu yazdı:

Branxian bunu yazdı:

ben yükselttm :|

kaldırmıyo dediler , ilk 2 ay sorunsuz 8mbit bağlandım falan dedim. arıza bildirim kaydı açtı. sonra bölge müd.lüğünün telefonunu aldım onları aradım. onlar ilçemden bi numara verdiler onu aradım.onlar bağlı olduğum santralden verdiler onu aradım. adama dil döküyorum sorunumu anlatuyorum yok zaten 8mbite kadar diyor(bilgileri veriyorum bakıyor) ben diretiyorum değil diyorum paket 8e kadar ama 2de limitlendi diyorum yok diyor şuan sağlam gözüküyor sinirlendim bağırdım çağırdım kapattım. bilgisyarın başına bi geçtim ki hakikaten artırmışlar .) arıza bildrm kaydı işe yaramışş

Hocam benim modem arıza yapana kadar sorun yoktu. 7.4'e kadar sorn yaşamadan interneti kullanıyordum.

Bir 2 kere daha ararım sorunum çözülmezse internetimi kiminle konuşuyorsam o an iptal ettirim. Uğraşamam böyle saçma salak işlerle.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

bir haftada en az abartısız 35 kere aradım hat kopma şikayeti yüzünden ve en sonunda teşrif edip evime geldiler. Boku evdeki tesisata buldular evin içinden kablolar dolayarak nete bağlanmaya başladım fakat aynı sorun yavaş yavaş yeniden olmaya başladı. işin ilginc yanı adamlara şikayet kaydı bıraktığımdan itibaren 2 gün falan kopmuyo daha sonra yine eski tas eski hamam devam. Ben küfür etmekten bıktım adamlar arıza kaydı almaktan bıktı ama hala durum değişmedi. Birde sorunun kesinlikle kendilerinden olduğunu kabul etmiyo bu adamlar.. Sanki biz yalan sööölüyoz amk. Bende ttneti boykot etmek için profilime çookk güzel bir resim koydum isteyen müridler bakabilir :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

hacılar benimde int gitti bi ara gelmedi aradım servis geldi . servisteki adam bi leptop çıkardı artizlik olsun diye onda deniyor interneti . baktım leptop'u spy yemiş dedim bu sahsi mi şirket mi. şirket dedi dedim bu programla tarattır birşeyi kalmaz. sen ne iş yaparsın dedi pc öğrencisiym dedim . dur madem burdayken yapaym dedi yaptı düzeldi başladı hay allah senden razı olsun  yoksa bize girecekti falan filan (= güldüm geçtim adamlara. durdu baktı baktı int gelmiyor aradı ordan hattı açtırdı 1-2 kusur taktı ( ör.: benim orjinal aldıgım rc11 uclu telefon hat kablosunun uclarının çakma rc11 oldugunu idda etti )

ttnet bu işi beceremiyor . 8 megabit'e geçeym dedim aradım orda zil kabloları var hala dediler ( üstü kapalı . fiber optik gelcekmiş ne zaman gelcekse. )

hatta 2 gün önce aradım sürekli net gidiyor diye arıza kaydı oluşturdular bugn sabah aradı adamın biri dedim rüzgar çıkıyor int gidiyor .

demezmi bizim ordaki zil kablolarımız yerin altından geçiyor . gülermisin ağlarmı .

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

kotalı net kullanıyorum ve kota sayfasına gırıs yaptıgımda her seferınde işlem başarısız mesajını alıyorum(giriş yapılamadı)

şifremi arkadaşlara gönderdim onlarda giremiyo başka pclerdende. Kotamı nasıl öğrencemde nasıl hesaplıcam.Haram olsun aldıkları para eğer  kotaya bakamadıgımdan dolayı geçersem.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Süperonline kullanıyorum son 3-4  yıl en mükemmel internet pazarlamasıonu belirtirim. ama netten olsun sanaldan olsun feryat hallerinde ttnet hikayeleri duyuyorum.bugünleri görmeden bende bafilendim zamanında size hak vermek gerekiyor.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 8