Yeterli Sistem Kaynağı Yok Uyarısı Çıktı. Pc Kendini Minimuma Çekti ? :S
-
başlık gayet açık sanırım birden oldu daha format atalı 1 hafta olmadı tertemiz pc.
biraz araştırdım ram falan okudum.
donanımcı arkadaşlara bi sorayım dedim pc de 3 bölüm 2 si kardeşlerimin biri benim benimki yönetici bölümü
ve şu an masaüstünde bi kaç çalışmayan kısayoldan başka bişe yok.hiç bişey açılmıyor.. hiç bişe çalışmıyor
document and settings den belgelerime ulaşabiliyorum ama... *
neler oluyor bu bilgisayaara ?
-
Suanlık bi durummu ?
deqılse rest at sadece pcyi Eskı ayarlarınla baslat
-
4-5 kez geri açıp kapadım zaten hocam. durum değişmedi.
-
sistem dosyaları zarar görmüş olabilir
-
Sistem geri yukleme yap haci bide öyle dene
-
ONARAyım dedim sisteme bağlı hdd bulunamadı dedi güvenli mod falan filan.. dağıldı pc.. başım ağrıdı biraz uyudum önce bi kasperle tarrattım..
bişe çıkmadı... benim bölüm yine değişmedi hiç bişe çalışmıyord.
tekrar onarayım dedim bu sefer oldu nedense.. sonra baktım benim bölümde yine tık yok.. kendi bölümümü sildim baştan bi bölüm açtım şimdi herşey yolunda gibi...
pc problemlerinden nefret ediyorum abi.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------ONARAyım dedim sisteme bağlı hdd bulunamadı dedi güvenli mod falan filan.. dağıldı pc.. başım ağrıdı biraz uyudum önce bi kasperle tarrattım..
bişe çıkmadı... benim bölüm yine değişmedi hiç bişe çalışmıyord.
tekrar onarayım dedim bu sefer oldu nedense.. sonra baktım benim bölümde yine tık yok.. kendi bölümümü sildim baştan bi bölüm açtım şimdi herşey yolunda gibi...
pc problemlerinden nefret ediyorum abi.
-----------------------------pc değil o windows problemi :P geçmiş olsun..
-
hocam sen yanlış bişi yapmadığından eminmisin nese bikere daha formatla formatlarken cd nin salam olduğuna eminol böyle düzelmesse sorun yazılımda diğil donanımdadı heralde