folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yeterlilik Muafiyet Vb.. Sınavlarla Geçilen Dersin Vize+Finaline Girmek ?

Yeterlilik Muafiyet Vb.. Sınavlarla Geçilen Dersin Vize+Finaline Girmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Bir salaklık edip "muafiyet sınavı" adı altında yıl içinde okutulacak ingilizceyi geçme sınavına girdim.Sınav yıl içinde yapılacak vizelere göre çok zordu,CC ile geçebildim.Çift anadal ve erasmus gibi düşüncelerim var bu not ortalamamı acayip düşürmekte (ders 4 kredi!!!) .Öğrenci işlerine gidip dilekçe verdim bu sınavı iptal ettirmek için kabul etmediler (ilgilenmediler).Ben bu sınavın vize ve finaline girsem sisteme not olarak işlenir mi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hayır. muafiyet sınavına girip geçer notu alan kişi hiçbir şekilde vize ve finallere giremez notu değişmez vs demişti hoca bize.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------

hayır. muafiyet sınavına girip geçer notu alan kişi hiçbir şekilde vize ve finallere giremez notu değişmez vs demişti hoca bize.

Hocam mesela sınav günü gidip çaktırmadan girsem vizeye sisteme işleyemezler mi ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    affetmez bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

Hocam mesela sınav günü gidip çaktırmadan girsem vizeye sisteme işleyemezler mi ?

dediğin çok zor zannetmiyorum böyle bişey olacağını yazık olmuş en az bb alabileceğin bi dersi boşuna yemişsin

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Dersi tekrar alamıyo musunuz?

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek

işleyemez. hoca şifresini girip sisteme girdiğinde muaf olmayan öğrencilerin listesini görür sadece.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Hoca muafiyet sınavı değil mi bu? Yani sonuç olarak Muaf ya da Muaf değil diil mi karşılığı?
    Bizde genel not ortalamasına dahil edilmezdi notun belirtilse de.
    Bence tek şansın böyle bir şey olsun diye dua etmek yoksa işin yaş gibi geliyor.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    Hoca muafiyet sınavı değil mi bu? Yani sonuç olarak Muaf ya da Muaf değil diil mi karşılığı?
    Bizde genel not ortalamasına dahil edilmezdi notun belirtilse de.
    Bence tek şansın böyle bir şey olsun diye dua etmek yoksa işin yaş gibi geliyor.

Sınav muafiyet olarak geçiyordu fakat sistemde CC olarak işlenmiş ayrıca sonradan ortalamaya katıldığı açıklandı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Dersi tekrar alamıyo musunuz?

İleriki yıllarda alınabiliyormuş ama benim bu yıl ihtiyacım var.Çift anadal ya da erasmus düşünüyorum bu da 3.yarıyılda oluyor yani seneye ilk dönem...

Toplam Hit: 1238 Toplam Mesaj: 9