Yeterlilik Muafiyet Vb.. Sınavlarla Geçilen Dersin Vize+Finaline Girmek ?
-
Bir salaklık edip "muafiyet sınavı" adı altında yıl içinde okutulacak ingilizceyi geçme sınavına girdim.Sınav yıl içinde yapılacak vizelere göre çok zordu,CC ile geçebildim.Çift anadal ve erasmus gibi düşüncelerim var bu not ortalamamı acayip düşürmekte (ders 4 kredi!!!) .Öğrenci işlerine gidip dilekçe verdim bu sınavı iptal ettirmek için kabul etmediler (ilgilenmediler).Ben bu sınavın vize ve finaline girsem sisteme not olarak işlenir mi ?
-
hayır. muafiyet sınavına girip geçer notu alan kişi hiçbir şekilde vize ve finallere giremez notu değişmez vs demişti hoca bize.
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
hayır. muafiyet sınavına girip geçer notu alan kişi hiçbir şekilde vize ve finallere giremez notu değişmez vs demişti hoca bize.
-----------------------------Hocam mesela sınav günü gidip çaktırmadan girsem vizeye sisteme işleyemezler mi ?
-
affetmez bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Hocam mesela sınav günü gidip çaktırmadan girsem vizeye sisteme işleyemezler mi ?
dediğin çok zor zannetmiyorum böyle bişey olacağını yazık olmuş en az bb alabileceğin bi dersi boşuna yemişsin -
Dersi tekrar alamıyo musunuz?
-
işleyemez. hoca şifresini girip sisteme girdiğinde muaf olmayan öğrencilerin listesini görür sadece.
-
Hoca muafiyet sınavı değil mi bu? Yani sonuç olarak Muaf ya da Muaf değil diil mi karşılığı?
Bizde genel not ortalamasına dahil edilmezdi notun belirtilse de.
Bence tek şansın böyle bir şey olsun diye dua etmek yoksa işin yaş gibi geliyor.
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
Hoca muafiyet sınavı değil mi bu? Yani sonuç olarak Muaf ya da Muaf değil diil mi karşılığı?
Bizde genel not ortalamasına dahil edilmezdi notun belirtilse de.
Bence tek şansın böyle bir şey olsun diye dua etmek yoksa işin yaş gibi geliyor.
-----------------------------Sınav muafiyet olarak geçiyordu fakat sistemde CC olarak işlenmiş ayrıca sonradan ortalamaya katıldığı açıklandı
-
NmC bunu yazdı:
Dersi tekrar alamıyo musunuz?
-----------------------------İleriki yıllarda alınabiliyormuş ama benim bu yıl ihtiyacım var.Çift anadal ya da erasmus düşünüyorum bu da 3.yarıyılda oluyor yani seneye ilk dönem...