Yeterlilik Sınavı Ve Hazırlık Sorunu
-
Selam müritler. Ya, geçtiğimiz gün bizim üniversitenin yeterlilik sınavına girdim. Bizim eğitim ingilizce. Neyse işte, ingilizcem de fena değildir ama duyduklarımı idrak edebilme konusunda akademik ingilizcede sorun yaşıyorum. Girmeden işte hocalara sordum ettim, 100 sorudan kaçını yapmam gerekir en üst seviyeden başlamak için falan, onlar da "yapabildiğini yap sen :)" dediler. Neyse sınava girdim ve sınav iyi geçti baya. Hani 80'in üzerinde net yapacağım muhtemelen. Ama hazırlık okumak istiyorum. Geçsem de okuma şansım yok mu ? Yani dilekçe falan versem hani bilmiyorum ama geçtim tarzı bir etkisi olur mu ? Cevaplar için tşk - lütfen neden sınavda iyi yaptın gibi şeyler ve hakaret içeren mesajlar yazmayın :D
-
derslere girebilirsin hocam dersi bozmadan sadece sınavlara girmezsin
-
hangi üniyi kazandın ?
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------derslere girebilirsin hocam dersi bozmadan sadece sınavlara girmezsin
-----------------------------
Yokyok anlatmak istediğim o değil. Ya sınavı geçsem bile hazırlık okuyamıyor muyum ? Yani 1.sınıf dersleri almadan sadece hazırlık. -
Sınavı geçersen okutmazlar sana hazırlık,direkt 1 e başlaman gerekir.
-
expert bunu yazdı:
-----------------------------hangi üniyi kazandın ?
Marmara Bilg. Desenize g.te geldim :D Pffs içim sıkıldı ha şu sorun yüzünden. -
Ashitaka bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
Yokyok anlatmak istediğim o değil. Ya sınavı geçsem bile hazırlık okuyamıyor muyum ? Yani 1.sınıf dersleri almadan sadece hazırlık.
-----------------------------bnde öyle biliyorum yani geçersen okutmazlar.. Fakat şöyle yapmayı dene 1. sınıfı oku 2. öğretimlerin hazırlık derslerine gir hocalarla konuşup . 2.öğretim varsa buda tabi. Yoksa hocalarla gidip konuş. Ayrıca hazırlık okuycağına 1. den başla bnce ingilizce bir şklde öğrenilio ama kaçan 1 sene geri gelmio
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------Ashitaka bunu yazdı:
archair23 bunu yazdı:
Yokyok anlatmak istediğim o değil. Ya sınavı geçsem bile hazırlık okuyamıyor muyum ? Yani 1.sınıf dersleri almadan sadece hazırlık.
-----------------------------bnde öyle biliyorum yani geçersen okutmazlar.. Fakat şöyle yapmayı dene 1. sınıfı oku 2. öğretimlerin hazırlık derslerine gir hocalarla konuşup . 2.öğretim varsa buda tabi. Yoksa hocalarla gidip konuş. Ayrıca hazırlık okuycağına 1. den başla bnce ingilizce bir şklde öğrenilio ama kaçan 1 sene geri gelmio
Arkadaş falan yok, hem herkes birbirini tanıyor o yüzden biraz yemedi hocam :/ İlk seneden patladı ya, o hocaların alayını dövmek istiyorum şu an :@!!123'^+^'+%^'%' -
gidip yönetime ben hazırlık okumak istiyorum dersin okuturlar hocam.. Sen muhafiyete girmişsin öyle düşün, muaaf olma hakkın var ama istemiyorsun.. onun gibi birşey.. git söyle oku hazırlığını..
boşver bölümü bi sene güzel bi hazırlık sensi geçir üni dediğin bölüm + 1 hazırlık zaten.. o hazırlık kısmında iice eğlenmek gerek :) -
hahahahahahaha bir an kendimi hatırladım ne kadar yapmam gerekli hepsini yapmıyim diyordum lakin itü de full kelime sordukları için 60 üzerinden 18 aldım :D
-
_PhOeNiX_ bunu yazdı:
-----------------------------Aynı şey benim başıma geldi.İstersen okuyorsun arkadaşım.Ben yazılı sınavı geçtim,speaking sınavına girmedim ama girseydim bile okuyabiliyordum.(Yazılı sınavı geçeni speaking sınavına çağırıyorlar)
Bu sınav zaten seviye tespit gibi bir şey oluyor bölümü ingilizce olanlar için.Güzel bir sene seni bekliyor iyi günler:).
Hangi okul hangi bölüm?
Oluyorsa ne alâ ya, mutlu oldum şimdi üzerimden yük kalktı vallahi :D