folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yetkili Oturumu Açınca Pc Reset Atıyor.. Pls Yardım..

Yetkili Oturumu Açınca Pc Reset Atıyor.. Pls Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya antivirüs trendmicro 2007 kullanıorum pcyi tarattım Antivirüste logları sileyim diye kurcalıodum Sonra bişey geldi antivirüsün bi dalgası evet dedim pcye reset attı sonra oturumu açar açmaz pc reset atmaya başladı.. Ama guestten normal olarak giriyorum.. Acaba user bozulmuş olaiblir mi? Yada Trend micro kullanımıyla alakalı birşey olabilir mi yardım edermisiniz.. (Pcde virüs yok)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    güvenli kipte açmayı denedinmi eger güvenli kipte açabiliyosun sil antivirüsü tekrardan yükle büyük ihtimalle sorun düzelecektir

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darknight
    darknight's avatar
    Erkek

ADMİN OTURUMUNDAYKEN AÇILMASI İÇİN GEREKLİ Bİ DOSYAYI SİLMİŞ,GÜVENLİ KİP TE SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİDE DENEYEBİLİRSİN(TABİ ANTİVİRÜSÜ KALDIRDIKTAN SONRA)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoLLeR
    RoLLeR's avatar
    Erkek
    administrator de oturumunu ac, sonra denetim masası/kullnıcı hesaplarına gir sorun çıkaran hesabı sil,sonra yine denetim masası / kullanıcı hesaplarından yeni bi hesap olustur oyle dewam etmeyi bi dene

inandığın gibi yaşamassan yaşadığın gibi inanırsın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

User bozulmuş sanırım Bende hiç uğraşmadım format attım.. Bayadır atmıyordum zaten.. Sağolun arkadaşlar yardımlar için..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    iyi kökten çözüm daha iyiy diyecem ama neysi :)

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    BENCE F8 ILE BASLANGIC SECENEKLERINDE BILGISAYARI EN SON , EN KULLANISLI AYARLARIM DIYE BIR ZIMBIRTI VARDI ONUNLA ACSAN COZERDIN.
Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 7