Yetkili Oturumu Açınca Pc Reset Atıyor.. Pls Yardım..
-
Ya antivirüs trendmicro 2007 kullanıorum pcyi tarattım Antivirüste logları sileyim diye kurcalıodum Sonra bişey geldi antivirüsün bi dalgası evet dedim pcye reset attı sonra oturumu açar açmaz pc reset atmaya başladı.. Ama guestten normal olarak giriyorum.. Acaba user bozulmuş olaiblir mi? Yada Trend micro kullanımıyla alakalı birşey olabilir mi yardım edermisiniz.. (Pcde virüs yok)
-
güvenli kipte açmayı denedinmi eger güvenli kipte açabiliyosun sil antivirüsü tekrardan yükle büyük ihtimalle sorun düzelecektir
-
ADMİN OTURUMUNDAYKEN AÇILMASI İÇİN GEREKLİ Bİ DOSYAYI SİLMİŞ,GÜVENLİ KİP TE SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİDE DENEYEBİLİRSİN(TABİ ANTİVİRÜSÜ KALDIRDIKTAN SONRA)
-
administrator de oturumunu ac, sonra denetim masası/kullnıcı hesaplarına gir sorun çıkaran hesabı sil,sonra yine denetim masası / kullanıcı hesaplarından yeni bi hesap olustur oyle dewam etmeyi bi dene
-
User bozulmuş sanırım Bende hiç uğraşmadım format attım.. Bayadır atmıyordum zaten.. Sağolun arkadaşlar yardımlar için..
-
iyi kökten çözüm daha iyiy diyecem ama neysi :)
-
BENCE F8 ILE BASLANGIC SECENEKLERINDE BILGISAYARI EN SON , EN KULLANISLI AYARLARIM DIYE BIR ZIMBIRTI VARDI ONUNLA ACSAN COZERDIN.
Toplam Hit: 1637 Toplam Mesaj: 7