YGA Başvurusunun Son Günü
-
Süreyya Ciliv Hüsnü Özyeğin Coca Cola CEO su gibi üst düzey CEO lar ın katıldığı bir organizasyon.
2 yıl önce başvurdum kabul görmedi giden hayli arkadaşım var bu yılda başvurdum bence katlmayı deneyebilirsiniz.
not: Başvuru İçin 10 Tl ücret kesiliyor bilginize bir yere bağış yapmak için.
not: Son gün bugün.
-
bu saatte bugun mu söylüyorsun hocam :)
edit : açık öğretim lisesi seçilmiyor yok. Eski lisemi seçtim.
GA Projelerine yaptığınız bağış için çok teşekkür ederiz.
PanxeR tarafından 06/Haz/13 20:39 tarihinde düzenlenmiştir
YGA Liderlik Okulu’na başvuran adayların formları çok uluslu firmaların üst düzey yöneticilerinden, akademisyenlerden ve girişimcilerden oluşan YGA danışma kurulu tarafından dikkatle incelenmektedir.
Sizi daha yakından tanımamız için lütfen zaman ayırarak aşağıdaki tüm soruları cevaplamaya özen gösteriniz. -
PanxeR bunu yazdı
bu saatte bugun mu söylüyorsun hocam :)
Neden kabul görmediği şimdi belli oldu...
Bu yılda başvurmuşsun hadi hayırlısı olsun bakalım.
-
ben entelim zengin olucam hayalleri kuran üniversite öğrencilerini bir salona toplayıp
memleketteki godomanlarında siz aslansınız siz yaparsınız sizi kesseler acımaz diye gaz verdiği olay değilmi :| bu
-
bu olay sadece bana hikaye gelmiyordur sanırım ?
basvurmadım degil, daha önce bir kere basvurdum ve kabul edilmedim ama onda da biraz zoraki basvurmustum, wert biraz özetlemis olayı.
-
fragmanı izlemeden önce wert gibi düşünüyordum ancak içerik biraz farklı daha doğrusu, karşınıza bir şeyler başarmış insanlar çıkacak ve size
hitap edecek. buradan çok şey öğrenilebilir, adaların duruşu, ses tonları,vurgulamaları, hitap şekli, ve belki bu yolları nasıl aşmışlar onları
öğrenebilirsiniz. tarih uygun mudur bilmiyorum ama ben yine de başvuracağım. farklı insanların özellikle kariyer sahini insanların bakış açılarını
görmek etkileyici olduğunu düşünüyorum.
-
unbalanced bunu yazdı
fragmanı izlemeden önce wert gibi düşünüyordum ancak içerik biraz farklı daha doğrusu, karşınıza bir şeyler başarmış insanlar çıkacak ve size
hitap edecek. buradan çok şey öğrenilebilir, adaların duruşu, ses tonları,vurgulamaları, hitap şekli, ve belki bu yolları nasıl aşmışlar onları
öğrenebilirsiniz. tarih uygun mudur bilmiyorum ama ben yine de başvuracağım. farklı insanların özellikle kariyer sahini insanların bakış açılarını
görmek etkileyici olduğunu düşünüyorum.
yok hacı yaa bende yazını gördükten sonra izleyeyim dedim
dur belki ben yenlış düşüyorumdur diye
izledim fragmanı ikikez gene aynı
videoda egosu küçük kalbi büyük diyordu bir yerde
bizim bir arkadaş vardı gitmişti buna
olaydan sonra 2-2.5 ay facete twitterda ben çift kanatlı liderim şöyleyim böyleyim diyip durdu
yukarıda yazdığım fikrim onaylanmış oldu bir nevi
böyle organizasyonlara katılarak bir liderlik vasıfı kazanılacağına inanmıyorum
bence lider insan kendide dahil etrafındaki/grubundaki herbireye eşit davranan herbireyin hakkını savunan kişidir ve çevresi/grubu için en uygun olanını akıllıca düşünerek karar veren kişidir
bu özelliklerinde böyle organizasyonlarla böyle gazlarla olacağını zannetmiyorum
-
@wert, hocam haklısın bu konuda, ben zaten liderlik burada öğrenilir demedim, bana göre doğuştan gelen bir şey bu. çabalasan da bi yere kadar
olur. buraya gidilmesinin sebebi bana göre sadece büyük iş başarmış insanları tanımak, görmek, izlemek, dinlemek ve bi şeyler öğrenmek. en
aptaldan bile bi şeyler öğrenilebilir..
egosu küçük, kalbi büyük falan diyorlar ama bence onlar böyle değil. sadece yönlendiriyorlar. çok iş adamı gördüm, 2 kuruşun hesabını yapıyorlar,
gösterişten ziyade, normal yaşıyorlar.. onların her söylediğine inanmayacaksın elbette, zaten çoğu şeyi sallayacaklardır, gerçek dışı şeyler
söyleyecektir. örnek muhtar kent, sanki bu adam çalışarak mı oraya geldi, benim çalıştığımın 10 da 1 i kadar çalışmamıştır o adam. babası
yahudileri katliyamdan kurtardığı için adamı ceo yaptılar.. ama yine orada söylenecek şeyler önemli diye düşünüyorum
-
kısıtlı kontenjan nedeniyle başvurum onaylanmamış :=)