folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder YGS - LYS Matematik Hocaları Değerlendirme

YGS - LYS Matematik Hocaları Değerlendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Şenol Hoca  - Basit

Şenol hoca ne olduğunu anlatıp geçiyor.Hiç bilmiyorsanız bunu izleyin.Hafiften anlarsınız.

Sorular zorlaşınca çözmek zor :)

Anlatım iyi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Tonguç Akademi - Orta

Şenol hoca gibi ne olduğunu güzel şekilli resimli anlatıp aklınızda kalmasını sağlıyor.Soruları orta düzeyde.

Anlatım iyi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekol Hoca - Zor

Anlatım şekilli değil ve şenol hoca kadar anlatım güzel değil.Fakat soruları iyi olduğu için YGS için güzel.

Hocalara Geldik - İleri Düzey Ygs +++

En sevdiğim ve takip ettiğim.Anlatım sanki dersteyiz konuları iyi.101 soruda YGS - LYS sistemleri var sevdim.

İzlemenizi öneririm.

Anlatım çok iyi.İleri düzey matematikte 23 net felan yapmak isterseniz ideal.

Alternatifler;

Alttakileri çok sevmedim ama siz bilirsiniz bakın isterseniz.

İdeal Matematik 

Özel Öğrenci 

Bunların dışında körfez TV olsun TeknoFEM olsun setlerde var.ÖNERMEM.

Hele ki TeknoFem.Kümeler gibi basit bir konuyu 1 saatte anlatıyor.Zaman yemekten başka bir şey değil.

Köfrez'in hocaları çok kötü.Konuşması berbat.

Tanrı Türkü Korusun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Başarılar dilerim.

Umarım çok iyi yerler kazanırsınız.

Bilgisayar Mühendisliği'ni tavsiye ederim kesinlikle. :)

Ben de netten ders çalışan ilk nesilden sayılırım 2010 gibi bir ekol hocamız birde fizikçi biri galiba adı mustafa tekinaydı.

Şimdilerde whatsaapp grupları facebook grupları çıkmış ne büyük kolaylık.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Öncelikle Teşekkür Ederim.

Ben yazılım düşünüyorum.Aynı zamanda whatsapp grubumuz var.Hem öğrenci hemde yardımcı olacak mezun kişiler.Forumdan 6-7 kişi aldım zaten :D

Tanrı Türkü Korusun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Başarılı paylaşım 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 634 Toplam Mesaj: 4
ygs lys