YGS - LYS Matematik Hocaları Değerlendirme
-
Şenol Hoca - Basit
Şenol hoca ne olduğunu anlatıp geçiyor.Hiç bilmiyorsanız bunu izleyin.Hafiften anlarsınız.
Sorular zorlaşınca çözmek zor :)
Anlatım iyi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tonguç Akademi - Orta
Şenol hoca gibi ne olduğunu güzel şekilli resimli anlatıp aklınızda kalmasını sağlıyor.Soruları orta düzeyde.
Anlatım iyi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekol Hoca - Zor
Anlatım şekilli değil ve şenol hoca kadar anlatım güzel değil.Fakat soruları iyi olduğu için YGS için güzel.
Hocalara Geldik - İleri Düzey Ygs +++
En sevdiğim ve takip ettiğim.Anlatım sanki dersteyiz konuları iyi.101 soruda YGS - LYS sistemleri var sevdim.
İzlemenizi öneririm.
Anlatım çok iyi.İleri düzey matematikte 23 net felan yapmak isterseniz ideal.
Alternatifler;
Alttakileri çok sevmedim ama siz bilirsiniz bakın isterseniz.
İdeal Matematik
Özel Öğrenci
Bunların dışında körfez TV olsun TeknoFEM olsun setlerde var.ÖNERMEM.
Hele ki TeknoFem.Kümeler gibi basit bir konuyu 1 saatte anlatıyor.Zaman yemekten başka bir şey değil.
Köfrez'in hocaları çok kötü.Konuşması berbat.
-
Başarılar dilerim.
Umarım çok iyi yerler kazanırsınız.
Bilgisayar Mühendisliği'ni tavsiye ederim kesinlikle. :)
Ben de netten ders çalışan ilk nesilden sayılırım 2010 gibi bir ekol hocamız birde fizikçi biri galiba adı mustafa tekinaydı.
Şimdilerde whatsaapp grupları facebook grupları çıkmış ne büyük kolaylık.
-
Öncelikle Teşekkür Ederim.
Ben yazılım düşünüyorum.Aynı zamanda whatsapp grubumuz var.Hem öğrenci hemde yardımcı olacak mezun kişiler.Forumdan 6-7 kişi aldım zaten :D
-
Başarılı paylaşım