Ygs Basvurusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Hocalar benim kardeşim ygs sınavına giricek ama şöyle bi sorunumuz var geçen sene girdi kazanamadı aynı sene alttan dersi kalmıştı. Bu sene başvuru yaparken seçeneklerden hangisini seçmeli ? 

aaa

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

bende aynı sorunu yaşadım, beklemeli öğrenciyi işaretlemesi lazım ama kabul etmedi onu, bende bitirdikten sonra bir yüksek öğretim programına yerleşemedi yi işaretledim.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

bende aynı sorunu yaşadım, beklemeli öğrenciyi işaretlemesi lazım ama kabul etmedi onu, bende bitirdikten sonra bir yüksek öğretim programına yerleşemedi yi işaretledim.

aynen not olarak belirtmek istiyorum : Beklemeli öğrenciyi seçtim kabul etmedi. yanlış bişeyde yapmak istemiyorum çünkü bi yanlışlık durumunda dilekçe yazıp Ankaraya filan göndermek gerekiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocalar ben geçe girdim,üniversite okuyorum şuan,ben hangisini seçicem acaba ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

hocalar ben geçe girdim,üniversite okuyorum şuan,ben hangisini seçicem acaba ?

"Bir yükseköğretim kurumuna kayıtlıyım" olması lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    Seastar bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

aynen not olarak belirtmek istiyorum : Beklemeli öğrenciyi seçtim kabul etmedi. yanlış bişeyde yapmak istemiyorum çünkü bi yanlışlık durumunda dilekçe yazıp Ankaraya filan göndermek gerekiyor.

ya hocam siktir et seç, bitirdikten sonra yerleşemediyi. Bitek onu kabul ediyor sistem. Nasılsa bitiremiyince üniye gidemiyecek, onu işaretlemesi normal.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 539 Toplam Mesaj: 6