Ygs Basvurusu
-
Hocalar benim kardeşim ygs sınavına giricek ama şöyle bi sorunumuz var geçen sene girdi kazanamadı aynı sene alttan dersi kalmıştı. Bu sene başvuru yaparken seçeneklerden hangisini seçmeli ?

-
bende aynı sorunu yaşadım, beklemeli öğrenciyi işaretlemesi lazım ama kabul etmedi onu, bende bitirdikten sonra bir yüksek öğretim programına yerleşemedi yi işaretledim.
-
Tengri bunu yazdı
bende aynı sorunu yaşadım, beklemeli öğrenciyi işaretlemesi lazım ama kabul etmedi onu, bende bitirdikten sonra bir yüksek öğretim programına yerleşemedi yi işaretledim.
aynen not olarak belirtmek istiyorum : Beklemeli öğrenciyi seçtim kabul etmedi. yanlış bişeyde yapmak istemiyorum çünkü bi yanlışlık durumunda dilekçe yazıp Ankaraya filan göndermek gerekiyor.
-
hocalar ben geçe girdim,üniversite okuyorum şuan,ben hangisini seçicem acaba ?
-
saybirs bunu yazdı
hocalar ben geçe girdim,üniversite okuyorum şuan,ben hangisini seçicem acaba ?
"Bir yükseköğretim kurumuna kayıtlıyım" olması lazım
-
Seastar bunu yazdıTengri bunu yazdı
aynen not olarak belirtmek istiyorum : Beklemeli öğrenciyi seçtim kabul etmedi. yanlış bişeyde yapmak istemiyorum çünkü bi yanlışlık durumunda dilekçe yazıp Ankaraya filan göndermek gerekiyor.
ya hocam siktir et seç, bitirdikten sonra yerleşemediyi. Bitek onu kabul ediyor sistem. Nasılsa bitiremiyince üniye gidemiyecek, onu işaretlemesi normal.