Ygs Hazırlık Dergileri (Satılık)
-
Elimde final dergisi dershanesinin ygs hazırlık dergilerinin tamamı var. Seneye hazırlanıcaklara gayet ucuza satıyorum. Dergiler 3 tanesi deneme olmak üzere 1 den 28 e kadardır. Tamamı sıfır kesinlikle hiç kullanılmamıştır. Teslim etmeden önce tekrar kontrol edilicektir ve olmamasına ragmen kullanılmış dergi varsa fiyat azaltılıcaktır. Ayrıca isteyenelre lys dergileri ygs ve lys soru bankalrıda temin edilebilir onlarda tamamen sıfırdır. Bütün dökümanlar sayısal bölüm içindir. (ygs ler ortak alan. Bütün dersler vardır).
Dergilerin üzerinde yazan fiyat 1 dergi için 8,50 tl dir. Normalde 28*8,50 =238 tl yapar . Kargo benden olmak üzere 135 tl ye gönderebilirim size pazarlık yapılır isteyene metrobüsle ulaşabilicek her yerde elden teslim yapılır.
Güven hakkında aklınıza takılan bir nokta olmasın. Şimdiden sağolun.
Ayrıca sahibinden.com da ilan açamıyorum kredi kartı onayı istiyo .Onaysız şekilde ilan vermemin bir imkanı yokmudur. yada benim yerime oraya ilan verebilicek bir mürid varmı?
-
elimde on onbeştane test kitabı var matematik fizik kimya vs vs konu anlatımı ve test kitapları.isteyen olursa beleşe veririm ümraniyedeyim gelsin alsın pm atsın
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------elimde on onbeştane test kitabı var matematik fizik kimya vs vs konu anlatımı ve test kitapları.isteyen olursa beleşe veririm ümraniyedeyim gelsin alsın pm atsın
-----------------------------eyv.
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------elimde on onbeştane test kitabı var matematik fizik kimya vs vs konu anlatımı ve test kitapları.isteyen olursa beleşe veririm ümraniyedeyim gelsin alsın pm atsın
-----------------------------
edit : Hacı madem baltalanmış bende final ve yayınları hakkındaki görüşümü bildireyim. Final yayınları bok gibidir unutmayı istediğiniz, çorba etmek istediğiniz konu olursa hemen elinize bir final yayını alıyorsunuz ve oradan konuyu takip ediyorsunuz. Tabi cevap anahtarında ki yanlış şıklarlada sinirinizi ve moralinizi bozarak bu sevgi yumağını fevkalede tamamlayabilirsiniz.
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------lalada bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------içimde hissettim
-
ne baltası amnk hayır yapmaya çalışıyorum ben :D kaç tane konuya yazdım ben bu kitapları 1 senedir kaç kişi pm attı yok gelicek alıcam yok adres vercem kargola vsvs... hepsi yalan oldu
-
Baltadan da öte birşey bu

-
ya benimde var dersahaneden aldıgım kitaplar öylecee duruyo testler koun anlatımlar vs vs vs vs vs almak isteyen olursa parasında anlaşırız bu arada koun zaten baltalandı adam beleşe veriyomuş :(
-
up