folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ygs Hazırlık Dergileri (Satılık)

Ygs Hazırlık Dergileri (Satılık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

Elimde final dergisi dershanesinin ygs hazırlık dergilerinin tamamı var. Seneye hazırlanıcaklara gayet ucuza satıyorum. Dergiler 3 tanesi deneme olmak üzere 1 den 28 e kadardır. Tamamı sıfır kesinlikle hiç kullanılmamıştır. Teslim etmeden önce tekrar kontrol edilicektir ve olmamasına ragmen  kullanılmış dergi varsa fiyat azaltılıcaktır. Ayrıca isteyenelre lys dergileri ygs ve lys soru bankalrıda temin edilebilir onlarda tamamen sıfırdır. Bütün dökümanlar sayısal bölüm içindir. (ygs ler ortak alan. Bütün dersler vardır).

Dergilerin üzerinde yazan fiyat 1 dergi için 8,50 tl dir. Normalde  28*8,50 =238 tl yapar . Kargo benden olmak üzere 135 tl ye gönderebilirim size pazarlık yapılır isteyene metrobüsle ulaşabilicek her yerde elden teslim yapılır.

Güven hakkında aklınıza takılan bir nokta olmasın. Şimdiden sağolun.

Ayrıca sahibinden.com da ilan açamıyorum kredi kartı onayı istiyo .Onaysız şekilde ilan vermemin bir imkanı yokmudur. yada benim yerime oraya ilan verebilicek bir mürid varmı?

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

elimde on onbeştane test kitabı var matematik fizik kimya vs vs konu anlatımı ve test kitapları.isteyen olursa beleşe veririm ümraniyedeyim gelsin alsın pm atsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------

elimde on onbeştane test kitabı var matematik fizik kimya vs vs konu anlatımı ve test kitapları.isteyen olursa beleşe veririm ümraniyedeyim gelsin alsın pm atsın

eyv.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

edit : Hacı madem baltalanmış bende final ve yayınları hakkındaki görüşümü bildireyim. Final yayınları bok gibidir unutmayı istediğiniz, çorba etmek istediğiniz konu olursa hemen elinize bir final yayını alıyorsunuz ve oradan konuyu takip ediyorsunuz. Tabi cevap anahtarında ki yanlış şıklarlada sinirinizi ve moralinizi bozarak bu sevgi yumağını fevkalede tamamlayabilirsiniz.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

içimde hissettim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

ne baltası amnk hayır yapmaya çalışıyorum ben :D kaç tane konuya yazdım ben bu kitapları 1 senedir kaç kişi pm attı yok gelicek alıcam yok adres vercem kargola vsvs... hepsi yalan oldu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baltadan da öte birşey bu

küfrederiz villalara kulübeden
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

ya benimde var dersahaneden aldıgım kitaplar öylecee duruyo  testler koun anlatımlar vs vs vs vs vs  almak isteyen olursa  parasında anlaşırız bu arada  koun zaten baltalandı adam beleşe veriyomuş :( 

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 9