Ygs İçin Okyanus Yayınları Nasıldır?
-
Merhaba müritler.
Şimdi okulda kurs başladı ygs'ye hazırlık için bütün kitaplarıda okyanus yayınlarından almışlar.
kitaplar tarih,coğrafya,dil anlatım,geometri,matamatik hem konu anlatımlıları hem soru bankaları.
Sizce bu yayın nasıldır? Üniversiteye hazırlık yolunda çok işe yararmı?.Hani güvender,fem,zambak vs markalar olsa tamamda Okyanus yayınlarını hiç bilmiyorum.
Tekkeli tarafından 11/Ağu/15 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Sen beni bi not et bir yere unutma bakalım, bende kaliteli 0 kitaplar vardı (Karekök Fem, Körfez, Final falan)
Eylül başında gibi evde olacağım mesaj at istersen yollarım sana ücretsiz, çöpe gidip ziyan olmasın. -
seviyen nedir sence ona göre kitap önerebilirim.
-
Kultur dershanelerinin özel yayınıdır Ben konu anlatımını çok severdim hatta tek sevdiğim oydu diyebilirim tavsiye ederim
-
Farklı bir yorum da 2 sene sınava hazırlanmış biri olarak benden olsun.
Şuanda piyasada kaliteli denebilecek kaynak kalmadı: Nasıl kalmadı dersek; ösym sınav sistemini öyle bok etti, öyle "cemaat yayınları başarısız olsun diye" linç etti ki bildiğimiz tüm doğrular çöktü.
Normalde standarttır fem, final, karekök, palme şeklinde sıralaması da değişse liste bu dörtlüyle başlar. Sınav çözüm güvender gibi kaynaklarla da devam eder
Ama şuanda ösym en basitin Türkçe sorularını bile en embesilce yerlerden, internet sitelerinden paçavralardan alıp yapıştırıyor. Düşünme ölçme namına birşey yok. Amaç cemaat kazanmasından başka birşey de değil tartışmaya tenezzül bile etmem.
Velhasıl kelam yayın nasıldır diye birşey yok çözdükçe çözeceksin sürekli çözeceksin. Çalışmaktan bıkkınlık geçirip saçlarında üç beş tel beyaz çıkmadıkça bunalıp psikolojin bozulmadıkça lan çıldırıyorum galiba demedikçe muhtemelen asla ilk 20 bine giremeyeceksin. Tabi bu her genelleme gibi bu genelleme de yanlışlıklar içerir.
Özet: otur çöz, kötü değil cemaate uzak öğretici über sıkıntılı bir yayın değil okyanus.
-
Sevgili mürit benim sana tavsiyem başka yayınlara yönelmen.Ben çevremde sağlam üniversite kazananlarda bu yayından görmedim. Benim tavsiyem Karekök,Fem,Final çözmen. Bunların tabi ki soru bankaları konu anlatım için bişey diyemem. Lakin çözeceksen bunların LYS için olanları daha çok işini görür diye düşünüyorum. Tabi YGS içinde çözebilirsin. YGS de kitapların çoğu birbirine yakın. Bizim hoca Ekstrem yayınlarını öneriyordu ama deneme şeklinde olanları çözdüm ve pek etkilenmedim. Ama bu Ekstremin kötü olduğu anlamına gelmez içinde fantastik sorular da mevcut. Benim dediğim yayınlarda fantastistik oranı daha fazla :D Bunların dışında Bilfen,Körfez,Zafer de çözebiliirsin. Yalnız Zafer de haddinden fazla hata var seni çıldırtacak şekilde (bende öyle olmuştu insan kendinden şüphe ediyor :/). Bunu bu sene üniversite kazanmış ve senin yolundan geçmiş bir mürit olarak söylüyorum. Son olarak YGS kötü gelirse SAKIN BIRAKMA aksisne DAHA ÇOK ASIL. Tecrübeyle sabit.