YGS Kayıt Hakkında
-
daha önceden ygs girdiği için sistemde bilgileri mevcut olan bir kişinin
tekrar ygs ye girmek için sadece para yatırması mı gerekiyor yoksa yine herhangi bi lise veya başvuru merkezine gidip baştan kayıt olmasıda gerekiyormu?
-
gerekiyordur büyük ihtimal.
-
para yatırman yeterli okula felan gitmene gerek yok.. nerden biliyorum? ben öyle(bireysel) kaydoldum:) tabi ais.osym.gov.tr'deki aday şifreni biliyorsan? yalnız bir konuda saçmalamışlar sınav merkezine ilk yazdığın yerin yakın çevreleri yazabilirsin 2. yedek sınav merkez yerini. yani hata felan yok göt kafalılar güvenlik diye sıçmışlarr. gerçi ortada güvenlik felan yok yüzeysel(göstermelik) güvenlik işte..
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
para yatırman yeterli okula felan gitmene gerek yok.. nerden biliyorum? ben öyle(bireysel) kaydoldum:) tabi ais.osym.gov.tr'deki aday şifreni biliyorsan? yalnız bir konuda saçmalamışlar sınav merkezine ilk yazdığın yerin yakın çevreleri yazabilirsin 2. yedek sınav merkez yerini. yani hata felan yok göt kafalılar güvenlik diye sıçmışlarr. gerçi ortada güvenlik felan yok yüzeysel(göstermelik) güvenlik işte..
-----------------------------ais.osym.gov.tr burada kayıtla ilgili bişi göremedim :| 2011 için sadece sağlık bilmemne tercihleri var
-
2011 ösys'ye tıkla
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
2011 ösys'ye tıkla
-----------------------------tamamdır buldm sağol
-
sifreni biliyorsan yapabilirsin tabi.
-
arkadaslar benim de 2009 öss den kaydım vardı. Para yatırıp ais.osym.gov.tr den başvuru yaptım ama hala bi eksik olmasından korkuyorum