YGS Kimya Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.12.sınıfa geçtim.Kimya anlarım.11.sınıfta çalıştım biraz notlarım 75-90 arasıydı.9. ve 10.sınıfı sormayın :D

Neyse konuya dönelim.Fem YGS Simetri Kimya kitabını aldım.Bilirsiniz ki FEM yayınlarının Simetri kitapları çok iyi.

Ben ordan okuyup not alırım fakat internetten videolar izleyerek daha iyi anlayacağıma inanıyorum.

Sizlerden ricam eğer iyi kimya anlatan bir kanal , site , döküman felan varsa önerebilirmisiniz ?

Cevaplarınızı bekliyor olacağım.Herkese iyi forumlar.

Tanrı Türkü Korusun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

ilk olarak başarılar kardeşim.Bütün ygs mağdurlarına önerdiğim ve birazdan sana da önereceğim bir kimya kitabı var.Bana kimyayı sevdiren zevk alarak çalışmamı sağlayan ve kimya adına kitabın son sayfasına kadar çalışıp bitirdiğim tek kitaptır:D  Palme yayıncılık YGS KİMYA.Gerçekten harika hocam tavsiye ederim.Onun dışında ygs için bu kitaba çalış internette video izleyerek zaman kaybına bile gerek duymayacaksın.Herşeyi dört dörtlük anlamış olcaksın çünkü.Ve sende inşallah benim gibi ygs de kimyada full çekerek güzel bir sonuç elde edersin.

Ama yok illa ben videoda izlicem dersen : Tonguç akademinin kimya bölümü için videolarını izleyebilirsin.Adam güzel anlatıyor ve akılda kalıcı oluyor.

Not: Yayın ismi verdiğim için söylüyorum.Kitapla yayınla hiçbir alakam yok.Sadece beğendiğim ve faydasını gördüğüm için paylaşıyorum

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Eyvallah hocamda Palmeyide düşündüm.FEMile aynı dediler istediğini al.Madem öyle kitaptan çalış gerek duyarsan Tonguç mu izle diyorsun ? :D

gkhnhalil48 tarafından 03/Eyl/15 01:02 tarihinde düzenlenmiştir

Tanrı Türkü Korusun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    gkhnhalil48 bunu yazdı

Eyvallah hocamda Palmeyide düşündüm.Köfrez ile aynı dediler istediğini al.Madem öyle kitaptan çalış gerek duyarsan Tonguç mu izle diyorsun ? :D

aynen öyle diyorum körfezin yayınını tam hatırlamıyorum hocam ama gerçekten bu söylediğim harikaydı ya ben baya etkilenmiştim kitaptan :) söylediğim gibi videoya ihtiyaç bile duymazsın o derece.Ama takıldığın bir yer oldumu belli bir yere sabit kalma sor google amcaya derdini o sana etkili sonuçlar gösterir.Tonguç akademide aklının bir köşesinde dursun.Adam akıılda kalması için farklı metotlar uyguluyor buda gerçekten faydalı oluyor.

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhnhalil48
    gkhnhalil48's avatar
    Erkek

Teşekkürler hocam.

Tanrı Türkü Korusun.
Toplam Hit: 733 Toplam Mesaj: 5
ygs