folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ygs Sinavi Ve Bir Kaç Soru ?

Ygs Sinavi Ve Bir Kaç Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Sa müridler bu yil ygs sinavina girmeyi düşünüyorum aciktan ookul nasilsa devam ediyor

Amacim : ygs ye girip polis sinavlarina hak kazanmak

Sorum : Ygs 'den kaç puan almam gerekiyor polislige başvurmam için + Polislik sinavlarinda kaç puan istiyorlar ?

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Geçen sene 300 dediler 285'e dşürdüler.. Yani herhangi bir ygs puanının 285 olması yeterliydi..

Cemaate başvur soruları hala afikliyolar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçen sene 300 dediler 285'e dşürdüler.. Yani herhangi bir ygs puanının 285 olması yeterliydi..

Hocam kaç net ile 285 alirim ortalama Acikcasi sayisal ögrencidegilim sözelim öyle böyle sözele yüklenip kac net ile alirim birde polislerin kendi sinavinda kac puan isteniliyor bilgin varmi tşkler

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Hocam kaç net ile 285 alirim ortalama Acikcasi sayisal ögrencidegilim sözelim öyle böyle sözele yüklenip kac net ile alirim birde polislerin kendi sinavinda kac puan isteniliyor bilgin varmi tşkler

Hocam sınavdan sınava değişir , şu netle şu puanı yaparsın dersem yanlış olur..

Pmyo sınavındada puan yok sıralaman önemli..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Hocam gecen sene  280 idi ygs barajı...

yaklasık 60 net 280 barajını rahatlıkla gecer. 300 e yaklasır veya az bişey gecer...

Ben 26 net türkçe 27 net sosyal 3 net matematik ile 310 almıştım ygs3 ve 4 puanından sen hesap et işte... (Hiç çalışmadan)

PMYO sınavına gelirsek 120 soru var   90 net garantiler seni

85 net % 90 kazanırsın 80 net %50 kjazanırsın

80 netin altı  sınava katılanların başarı durumuna bağlı ve yedekten girebilirsin belki...

Sorular çok zor değil çok kolay da değil.  ygs düzeyinde...

36 matematik 36 türkçe  12 tarih 12 coğ 12 anayasa 12 güncel konular şeklinde sıralanıyor.  derslere göre soru sayısında  1 eeya 2 oynama olabilir bnm yazdığım tahmini  tarih coğrafya felan 1 soru fazla olabilir.,

türkçe çok basit oluyo  türkçe için 2 yanlış  çok kötüsün demektir sayısal öğrencisi için bile...

tarih zor oluyo nie zorluyolar anlamıyorum tarihte :)

Coğrafya ygs düzeyinde

Anayasa normal, yani kitaba iyi çalışırsan ezberlersen yaparsın...

Güncel konularda ise Atanan vali ve emniyet müdürlerini nereye atandıklarını eurovision yarışmasını  futbolla ilgili bi konuyu  felan soruyorlar. gecen sene Avatarı sormuşlardı oscarı felan :)

bu sene mavi marmatra sorusu çıkacak % 100 :)

Cemaat soruları alıyormuydu evet alıyordu bu sene ÖSYM  yapılandırıldı alırmı yine alır fakat sen cemaati boşver alnının akıyla kazanmaya çalış.

çok zor değil çalışırsan başarırısın ben 2 senedir 5 netle kaybediyorum ama fazla çalışmıyordum bu sene kazanıcam insallah lakin bende sağlık sorunları var varikosel sorunu halledebilirsek olacam polis insallah.

Benm sözellerde sıkıntı yok matematik sıkıntı yaratıyor. gecen sene pmyo sınavında  4 matematik netim vardı ondan kaybettim :)

Polis Akademisini sormuşsun onuda söyleyim. LYS barajı 375 puan herhangi bi puan türünden...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Cemaat rulz, Ben geçen sene çok kaldım yurtta almak için ama ipneler getirmedi..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    deniz ya ben gecen yil basvuramadim polislige aksilik oldu icimde ukte kaldi bu yil girmek istiyorum taktim walla isletme den oteye gecemeyecek gibiyim :D polis okulu icerisinde durum nasil acaba sinavlari egitimi vs hic bilmiorum

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

Hiçbişey yapmadan alırsın. Gir kafana göre çöz , salla :P

O da yok.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    deniz ya ben gecen yil basvuramadim polislige aksilik oldu icimde ukte kaldi bu yil girmek istiyorum taktim walla isletme den oteye gecemeyecek gibiyim :D polis okulu icerisinde durum nasil acaba sinavlari egitimi vs hic bilmiorum

Hacı bugün pmyo 2. sınıfta okuyan arkadasımla karsılastım... mezun olduğumuzda kepap hacı dio. en düsük maaş 2100 lira  ayrıca extra uni okursan komiserlik sınavlarına girebiliosun.

Okul durumu ise sitesinde anlatıyo sitesine gir bak en doğru bilgi orda   pmyo.gov.tr

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 1279 Toplam Mesaj: 9