YGS Soruşturması Tamamlandı! İptal Yok.
-
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı YGS sınavındaki şifre iddialarıyla ilgili soruşturmasını tamamladı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma sonucunda takipsizlik kararı verdi.
Savcılık, suç unsuruna rastlanmadığı, takibi gereken bir konu olmadığı gerekçesiyle kovuşturmaya gerek yok dedi.
Ayrıca Başsavcılık, ÖSYM Başkanı Ali Demir hakkında görevi ihmal iddiasıyla ilgili soruşturma izni istedi.
hadin geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun katılan arkadaşlara
-
ayıptır yazıktır...
-
c.başkanı, başbakan tatmin olmuşta savcımı tatmin olmayacaktı.
-
şu şarkıyı armağan ediyorum onlara > http://fizy.com/#s/1ai697
-
sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
inş seneye artık... tabi seneyede bi bok çıkmazsa
yazık lan milletin hakkı yendi,hiç bişey yokmuş gibi yola devam,vay anasını...
-
Geçmiş olsun
-
Yargı bitmiş onu anlıyoruz.
Vasıfsız gerizekalı şifresiz barajı aşamayacak şakirtler yüksek puanlar aldılar. Bunlar Hukuk mülkiye vs.. ileride bürokrat olabilecek bölümlere girecekler. Abileri mezun olduktan sonra formalite icabı kpss ye sokup devlet kadrolarına sokacaklar kolayca yükseltecekler. sonra ösym başkanı gibi olacaklar.
Yada harp okuluna sızacaklar. canlı bomba la bu şakirtler.
-
Ne bekliyordunuz ki?
Hiç savcılık sürpriz olabilir şeklinde açıklama yaparmı? At yarışımı bu? O zaman kıllanmıştım zaten.
Ösym yi temize çıkardılar, şimdide başkanını temize çıkaracaklar gibi duruyor. Soruşturma izni istemişler başkan için. Ya sorumluluğu yok diyecekler ya da alt kademeden personel uçtu kaçtı kedi oldu tüy döktü diyerek basit bir suçlama ile geçiştirecekler.
Artık 2012 başvurularını cemmaet evlerine yaparız.
-
o şakirtlere melekler yardım etti bikerem , kopya falan yok ışık hüzmesi belirmiş yüzlerini kabeye dönünce ama o laikçi kafirler hem derslerine çalışmamışlar hemde haset edip dindarlara zulm etmeye kalkıyorlar cık cık
hem koskoca cumhurbaşkanı bile tatmin olmuş , sen vatandaş mokarın büyüğünü yemişin halaaa tatmin olamadıysan nası bi iştah varmış allah ıslah etsin demezler mi ?
-
yazıklar olsun be yediklerinizin hepsi haram Allah Allah dersiniz kalkıp kul hakkına girersiniz ee ne demişler hoca osurursa cemaat zıçar