Ygs Tercıhlerın Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler ygs den 2 yıllık özeln uni tercıh edıcem sonuclar kötü .. saglık bölümünden yazmak ıstıyorum ama gelip gelmice konusunda fikrim yok  bu konuda bana yardımcı olabilicek arkadas  varmı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

takipteyim aynı şekilde

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

yaz dene bir , gelir gelmesse ek yerleştirme var

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

bu arada yerleştirme puanı ne sınav puanı ne tercih yaparken hangisini baz alacaz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

yanında yaziyor ya hangi puan türünden aldğı, 2 yıllık myo lar ygs den

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hayır ygs sonucunu aç iki tür puan  çıkıyor hepsinden görürsün zaten biri yerleştirme puanı diğeri başarı puanı diyor ikisindede farklı sonuçlar var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

tamam sen y-ygs olanı baz alacan

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Kılavuz elimde değil ama kılavuza bakın arkadaşlar tercihlerinizi başarı sırasına göre yapın. puan oynaktır başarı sıraları

daha iyi fikir verir. kılavuzda geçen yıl yerleşmiş en son kişinin başarı sıranızın biraz üstünde olduğunu görrüseniz

yazabilirsiniz. Bir miktar da başarı sıranızın altında yazın. mesela sizin başarı sıranız 400bin istediğiniz yer ise 360bin

yazabilirsiniz. Daha sonra 380-390-411-430-450-460bin gibi tercihlerinizi aşağı doğru sıralarsınız.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

şimdi benim anlamadığım bir soru var siz liseyi bu yıl mı bitirdiniz yada öylesine mi sınava girdiniz ?

yanlış anlamayın ama 12 yıl bir sınav için hazırlanıp sonuçlar açıklanınca hangi puana bakıyoduk ya. tepkisi liseden çıkan biri için çok vahim bir durum.

açıktan okuyup çok daha başarılı işler yapabilirdiniz kanımca.

saygılar.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PUANLARI VE BAŞARI SIRALARIYGS-1YGS-2YGS-3YGS-4YGS-5YGS-6
    PUANI 150,98097 150,31491 216,40043 213,79806 197,01170 174,23303
    BAŞARI SIRASI 1139113 1129552 930485 877190 1024699 1099822

Ankara Baskent Özel universitesınden hangi Saglık Bölümleri gelir bu puanlara?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

bilmiyoruz hangisi gelir acaba :/

Toplam Hit: 1134 Toplam Mesaj: 11