YGS Yardım
-
Arkadaşlar YGS ye çalışmaya başladımda hep konu anlatımlı kitap var hem soru bankası felan aldım neyse
bana videolu eğitim seti lazım varmı önerebileceğiniz bölümüm mf
matematik + geometriyi şenolhocadan bakacağım fizik + kimya + biyoloji için görsel eğitim seti lazım varmı önerileriniz ?
-
-
Kimya dersleri için Özkan Güray, biyoloji dersleri için anti b setinin derleri iyidir. Ben vakti zamanında çok faydasını gördüm. Fizik için de tamamı çözümlü soru bankalarını öneririm. Kolay gelsin
-
Teşekkürler
-
Kardeşim Ygs kimya için sana tek kitap önereceğim anlatımı gerçekten seveceksin ve severek çözeceksin emin ol.Ben bu kitapla ygs kimyayı fullemiştim 2012 senesinde.
Palme yayıncılık Ygs kimya. Görsel eğitim için önerebileceğim bir yer ne yazık ki yok ama bu kitap kimya konusunda görsel anlatımdan kat ve kat daha güzel.Kitabın yanlarında küçük notlar var hatırlatmalar falan var hoş bir kitap.Allah yardımcın olsun ayrıca:) aklına takılan birşey olursa sorabilirsin
-
ekolhoca.com gir. adamın kendi anlatımı mat-geo var zaten diğer dersler için tıkladığında sürüsüne bereket ygs-lys video dersleri var
-
enesshn18 palme alıcaktım zaten teşekkürler :D
dodger eyw kardeşim sağol
-
https://www.youtube.com/watch?v=5o68r_opBIk&list=PLGJayRSnPqPXjFAFhlAYsXbNeWDSsbBgs