Ygs Ye Kendi Yerime Baskasını Sokmak
-
amacım sadece protesto etmek yaptıktan sonra acıklıycam zaten acıklamasam bile siz ispikleyin ..
mümkünmüdür? kimlikteki basvuru belgesindeki fotona ve suratına bakıp üçü tutuyosa alıyolarmı arkadası biraz kendime benzetsem girebilirmi?? yada ellerinde fotom varmı össci amcaların?
-
valla , OKSye kendim yerine başkasını sokabilirdim sanırsam.
-
Bildigim kadarıyla suç ve cezası war
-
sana benziyorsa ve şansın varsa sokabilirsin sanki sınavlarda yapmayan mı var.(her yıl kaç kişi yakalanıyor birde yakalanmayanları düşün?) yerine girecek kişi çalışkan biri olmalı ki senin yerine girmesinin nedeni olsun:D çalışkan biride üniversiteli ya da üniversiteyi bitirmiş kariyer peşinde olduğu için sicilini bozmak gibi bir tehlikeye girmek istemez ama bütün bunlara rağmen girecek kişiyi bulabilirsen helal olsun:D
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------
sana benziyorsa sorun + şansın varsa sokabilirsin sanki sınavlarda yapmayan mı var.(her yıl kaç kişi yakalanıyor birde yakalanmayanları düşün?) yerine girecek kişi çalışkan biri olmalı ki senin yerine girmesinin nedeni olsun:D çalışkan biride üniversiteli ya da üniversiteyi bitirmiş kariyer peşinde olduğu için sicilini bozmak gibi bir tehlikeye girmek istemez ama bütün bunlara rağmen girecek kişiyi bulabilirsen helal olsun:D
-----------------------------girecek elemanı bulduk amaç yakalanmamak... sonra acıklıycam zaten.. ama yaparken yakalanırsam bi anlamı kalmaz... :|
-
bende merak ediyorum bende yerime bir başkasını sokmayı planlıyorumda şimdi kimliğim başkasında şahsi bilgilerimi bilse mahkeme karşısında saysa o o kişi olmaz mı ? yani giren kişi o kişi olmaz mı ? tutupta dna parmak izi alcak halleri yok
-
fotoğraf basılı geliyor, yani giriş belgesini yapman lazım.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
fotoğraf basılı geliyor, yani giriş belgesini yapman lazım.
-----------------------------onun çakmasını her türlü yaparım çakma öğrenci kimlğiyle paso almış adamımda girişte beni kontrol edicek elemanların elinde pda mda olur ordan tc girer bakarlar tipime :S