Yiğit Özgür Ve Selçuk Erdem Karikatürleri [ No Rapid.. ] Toplamda 827 Adet :)
-
Arkadaşım Yiğit Özgür'ün 506 Adet Karikatürünü
toplu olarak indirmek için Tıkla Lütfen:)
Bir Kaç örnek karikatür...

Ve Arkadaşım Selçuk Erdem'in 401 Adet Karikatürünü
toplu olarak indirmek için de Tıkla Lütfen:)
Bir Kaç örnek karikatür...

-
verildi daha önce :|
-
İkiside mi verildi?
Bu şekilde mi verildi?
Rapidshare olarak mı verildi?
eğer öyle ise bunlar Rapidshare değil. Farkı var. -
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
verildi daha önce :|
-----------------------------Daha önce verildi, konuyu yanlış yere açmışsın , başlık büyük , konu saçma v.s v.s bu tip üyeleri ben kaza anında arabaların etrafına toplanıp garip garip yorum yapan insanlara benzetirim. Abi ceylan gibi araba mahfolmuş, abi merak etme bizim ömer usta var sanayide orjinali gibi yapar, abi sendede suç var ölemi girilir viraja. sizene kardeşim ( şahsi degil jardo genelleme yapıyorum ) adam ne güzel bişeyler vermiş insanlara, zaten zilyontane mod var. Varsa sakat bi durum yapıyolar ince ayar durum cok sakatsa falancaya 500 saat boyunca ayar yapılmıştır diye altınada yazıyolar hem. herkez baksın işine şevkini kırmaya gerek yok kimsenin
-
hoca konuyu açtığına açacağına pişman etmiş gibi olacak kusura bakma ancak, yiğit özgür karikatürlerinin bazılarının yazıları çok zor okunuyor,hatta okunmuyor zum yapıncada dağılıyor namussuz yazılar
-
daha önce verildi :P ben vermiştim hatta :D
eyvallah hocam ındırmeyenler vardır kesin .
hatta editüs brütüs : Umut sarıkaya
Link 1: http://rapidshare.com/files/98065927/umut_sar__305_kaya_karikatuer.rar.html
Alternatif Link : http://www.speedyshare.com/280952310.html -
kantar31 bunu yazdı:
Yiğit özgür karikatürlerinin bazılarının yazıları çok zor okunuyor,hatta okunmuyor zum yapıncada dağılıyor namussuz yazılar
-----------------------------Hocam senin bahsettiğin sadece mizah dergisinden taratılanlar ..gerisi örnek resimlerdeki gibi::.
Çoğunluk değil yani azınlık öyle :)
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------kantar31 bunu yazdı:
Yiğit özgür karikatürlerinin bazılarının yazıları çok zor okunuyor,hatta okunmuyor zum yapıncada dağılıyor namussuz yazılar
-----------------------------Hocam senin bahsettiğin sadece mizah dergisinden taratılanlar ..gerisi örnek resimlerdeki gibi::.
Çoğunluk değil yani azınlık öyle :)
-----------------------------haklısın hoca hepsi öyle değil kusura bakma onu belirtmedik :) bu arada çeyrek finaldeyiz
-
eyw noelcim cok saol canım :D
-
indirdim saol..
-
daha önce verildiyse banane yaa kimbilir kaç gün önce verilmiştir(genel bi yorum ortaya atıyorum yarası olan gocunur =) )
şimdi gördm indiriom eyv. dai
yiğit özgür yi beni dai