Yıl 2025 Evde İnternet Yok Çözüm Arıyorum
-
merhaba dosylar yıl 2025 ben hala internet bağlatamıyorum evime hatay'ın arsuz ilçesinde oturuyorum ttnet başvuruyorum port yok diyor hiç kimse internet bağlatmıyor türkcell süperbox sınırsızı çok pahalı başka çözüm bulamıyorum ne yapmam lazım internetsiz olmuyor
-
Telekom'un sınırsızı biraz daha ucuz. 15 mbps hız sınırı koymuşlar önceden sınır yoktu. 1.120 TL.
-
En yakın portu olan binadan yada direkten doğru çalışanı bulursan kendine hat çektirebilirsin olmıyorsa
superbox magnet
bunlarda olmuyorsa uydu internet fakat pahalı ve ping yüksektir.
elon musk uydu interneti türkiyeye gelse rekor satış yapar bizim kadar alt yapısı karışık ülke yok
1 apartman sola git fiber var 1 sokak sağa git 10mbps
-
aynı sorunu yaşıyıorum. lanet gelsin artık şu altyapı sorununa. yeni eve taşındım sorguluyorum altyapı yok ama evde 100lük internet var. nasıl yaptın dayı dedim direkten kenndim çektim dedi......... eline sağlık aylık 100tl fazla atıcam sana dedim. hat onun üstüne kullanıcı benim. bakalım gittiği yere kadar.
site apartman varsa toplu imza başvuru talep oluışturun deneyin adamına kadar sokun derim. ünideki eve o şekilde çektirmiştik biz. 2 paket sigara da ustalara verdik. sag olsunlar 1haftaya hallettiler.
-
Payasta akrabalar iremnet kullanıyordu
-
MeeTTehann bunu yazdı
aynı sorunu yaşıyıorum. lanet gelsin artık şu altyapı sorununa. yeni eve taşındım sorguluyorum altyapı yok ama evde 100lük internet var. nasıl yaptın dayı dedim direkten kenndim çektim dedi......... eline sağlık aylık 100tl fazla atıcam sana dedim. hat onun üstüne kullanıcı benim. bakalım gittiği yere kadar.
site apartman varsa toplu imza başvuru talep oluışturun deneyin adamına kadar sokun derim. ünideki eve o şekilde çektirmiştik biz. 2 paket sigara da ustalara verdik. sag olsunlar 1haftaya hallettiler.
bazı site ve büyük apartmanlara proje çizdirip en yakın telekom altyapı (abonelik müdürlüğü değil) müdürlüğündem başvuru yapabiliyorsunuz
telekom yeterli sayı görürse site veya apartman girişine kadar çekiyor hattı ordan daireye kadar olanı siz elektrikçiye projelendirip yaptırıyorsunuz.
bazı durumlarda para isteyebiliyor telekom proje için.
-
manisa kuladayim 3 senedir alt yapı hiç yok yazmadığım yer kalmadı. antenli internet kullanıyorum idareten
-
Kırklareli / İğneada Merkeze Uzak Diye 15Mb İle Sınırlandıralım Dedi Türknet Bende Çare Arıyorum 700lira Para Ödüyoruz 15Mb İnternete..
Bende Çözüm Peşindeyim..