Yıl Sonu Alınan İzinler Hakkında
-
ya ben meslek lisesi okuyorumda şimdi 25 gün izin alsam işe gitme zorunlulugum var mı ?
-
iş derken staja
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
iş derken staja
-----------------------------müdür(yardımcısı) hocalarına vesayir herkese sorduğunda hiçbirinden yanıt alamadınmı hoca :S çünki bu soru biraz karışık en sağlam bilgiyi onlar verir
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
iş derken staja
-----------------------------müdür(yardımcısı) hocalarına vesayir herkese sorduğunda hiçbirinden yanıt alamadınmı hoca :S çünki bu soru biraz karışık en sağlam bilgiyi onlar verir
-----------------------------3daha sormadım açıkcası..geçen arkadaş aldı staj a gelmıyor başka okuldan bri arkadaş vardı dedi işe gitmek zorundaymışım fln bende alacam çekiniyrum bende..
-
Müdür izin verirse iznini staj içinde kullanabilirsin bizimki izin verdi gitmiyoruz artık
-
Staj için belli bir saati bitirmeniz lazım sanırım.
-
lisede staj yapıldığını ilkkez görüyorum peki para kazanıyormusunuz
-
hacı dert etme bende ticarette okuyorum müdüre sordum staja gitmeyebilirsin dedi
okula sınavlara gel ama dedi birde telafi eğitimi oluyor ya onlara gel dedi tamam :D
-
iş yerine de danış durumu anlat o 25 günü staja işlemezlerse kötü olur.. bence..
-
yaz stajları mecbur değildi bizde.İsteyen yapabiliyordu sebebide kışın bi sorun çıkarsa stajın ile ilgili yazın yaptığın ek olarak yardım falan ediyordu öyle bişiler yani.misal benim son ay vestel kapanmıştı yazın staj yapmadığım için başka yere aktardılar yoksa bitmişti
-
Adamlar halleder diyecem ama mezun olabilmek için stajı tamamlaman şart hocam ^^ Sen git Müdürle konuş.