folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yılan Derisi Ve Fare İlişkisi

Yılan Derisi Ve Fare İlişkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Arkadaşlar fareleri zehirlemek yerine yılan derisini kullanarak orada yılan olduğu izlenimini vermek istiyorum etkisi olu mu acaba? Belgeselde izlemiştim (ne klişe sözdür bu da:) yerde yaşayan bir sincap türü yılanların deri değiştirmesinden sonra yılan derisini alarak kemirerek ezdiği parçaları kuyruğuna iliştiriyordu yılan geldiğinde yavrularını savunmak için kabarık hale getirdiği kuyruğuyla sanki yılandan daha büyük bir yılan varmış gibi izlenim uyandırmak için kuyruğunu savuruyordu ona karşı ve başarılıda oluyordu. Benimde yapmak istediğim bunun gibi bir şey suda haşlayıp bu suyu kullanma niyetindeyim :) Sizce işe yarar mı?

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

suda mı haşlıcan? hoca senin meslek ney yılanlar üzerine ödevin felan mı var

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Yılanı komple suda haşlama niyetinde değilim. Sadece deri değişiminde doğaya bıraktığı deriyi haşlayacağım. Ödev yok meslekte öğrenci :) sadece farelerle problemi olan normal bir insanım.

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

yawuz bunu yazdı:
    -----------------------------

Yılanı komple suda haşlama niyetinde değilim. Sadece deri değişiminde doğaya bıraktığı deriyi haşlayacağım. Ödev yok meslekte öğrenci :) sadece farelerle problemi olan normal bir insanım.

ne o yoksa sizin farelerde bizdeki gibi zehirli yemin üzerindeki zehri kazıyıp buğdayı mı yiyor ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

HoneyBadger bunu yazdı:

yawuz bunu yazdı:

ne o yoksa sizin farelerde bizdeki gibi zehirli yemin üzerindeki zehri kazıyıp buğdayı mı yiyor ?

yok hocam ben zehirli buğday yı fareyle yüz yüze gelmedikten sonra kullanmıyorum (yapışkanlı kağıdı çıkartan adama lanet ediyorum zaten). İnşaatlar arttıkça apartman boşluğuna geliyor hayvanlar ve bende gelmesinler diye apartman girişinde kullanma niyetindeyim bu yöntemi ama şu var kapandaki peyniri alabiliyorlar ip değince kapanıyor kapan bu hayvanlar peyniri alıp kaçabiliyor kamera koyup yöntemlerini öğrenesim var.

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ADSIZ
    ADSIZ's avatar
    Erkek

Ben de farelerin kış uykusundaki yılanları yediğini duymuştum.

Toplam Hit: 1164 Toplam Mesaj: 6