Yılan Simgeli Usb Koruyucu ?
-
windows kurmak zorunda kaldım.Antivirüs falan kurucam şimdi.Ücretsiz, hafif sağlam bir tarayıcı ne var ? antivir mi ? birde usb yi takınca böyle direkt birşeyler çıkıyor yılan sembollü adı nedir onun ?
ayrıca vlc player, directx, java, flash player, open office, sürücüler...Şimdi beleş netim var.Formattan sonra başka ne yüklenir ? Aklıma gelmeyen birşey olabilir sonra tüh demeyeyim.
Heh winrar, winamp tamamdır..
Önerilerinizi bekliyorum 30 dk falan buralardayım
-
dediklerinde güzel gibi ama bişey anlamadm
-
kaspersky usb scanner'imiş.Birde format sonrası nelere ihtiyaç duyulur demiştim de.Hallettim eyw.
-
usb disc security olmasın
-
windows a donus yapinca sudan cikmis baliga donmussun zumsuk :)
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------haha :D :D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bildiğin gibi değil yaw :/ javasıydı, flashı idi, driverlarıydı...tek tek ekliyorum.Netimin kotası bitti, bölüme gittim ordan hepsini indireyim dedim anamm ne zor iş :D
-
open office microsoft office ile uyumlu mu ? open yüklemsem microsoft kaldırsam sıkıntı olmaz dimi. tüm dosyaları açabilirim dimi
-
hoca ben sıkıntı yaşamadım.Daha hoş geliyor bana.
-
zumsuk bunu yazdı:
windows kurmak zorunda kaldım.Antivirüs falan kurucam şimdi.Ücretsiz, hafif sağlam bir tarayıcı ne var ? antivir mi ? birde usb yi takınca böyle direkt birşeyler çıkıyor yılan sembollü adı nedir onun ?
ayrıca vlc player, directx, java, flash player, open office, sürücüler...Şimdi beleş netim var.Formattan sonra başka ne yüklenir ? Aklıma gelmeyen birşey olabilir sonra tüh demeyeyim.
Heh winrar, winamp tamamdır..
Önerilerinizi bekliyorum 30 dk falan buralardayım
-----------------------------ilk önce türkçe yama indir kendine hacüü : /
-
byeren bunu yazdı:
ilk önce türkçe yama indir kendine hacüü : /
-----------------------------neyin yaması ?