Yilbasi İcin... Webmasterler
-
Evet arkadaslar, yilbasi gelmeden, sitemize nasil efektler ekleyebiliriz ? en populer olanlar hangileri? daha cazip ve cekici olan efetkler... ben bir tane buldum, snow efect... belki aramizda kullananlar olur... bu konu altinda eger isterseniz paylasabiliriz... buyrun... ilki benden...
-
genelde şöyle oluyor Background sayfanın tasarımına göre karlandırılabiliyor, Logo varsa karlı gösterilebiliyor birde senin gösterdiğin gibi Snow efekler var :) sıklıkla bunlar kullanılır zaten Jquery Snow yazınca gerekli tüm herşeyi görürsünüz :)
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------genelde şöyle oluyor Background sayfanın tasarımına göre karlandırılabiliyor, Logo varsa karlı gösterilebiliyor birde senin gösterdiğin gibi Snow efekler var :) sıklıkla bunlar kullanılır zaten Jquery Snow yazınca gerekli tüm herşeyi görürsünüz :)
-----------------------------
aynen baya bi efekt var bu konuda ayrıca baya eski olan kar yağdırma js side güzeldir sitede -
kar efekti güzelmiş ama editleyip yağma hızını biraz düşürmemiz lazım hızlı yağıyo böyle giderse sabaha kadar 1 metreye ulaşır kar kalınlığı :))
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------kar efekti güzelmiş ama editleyip yağma hızını biraz düşürmemiz lazım hızlı yağıyo böyle giderse sabaha kadar 1 metreye ulaşır kar kalınlığı :))
-----------------------------
bu satırla(10) oynayarak hızını ayarlaya bilirsin
snowtimer=setTimeout("snowIE_NS6()", 10); -
yılbaşından bizene.. tüketim topluluğu..