folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yılbaşı Nedeni İle Üyeliği Açılan Siteler

Yılbaşı Nedeni İle Üyeliği Açılan Siteler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Muridler bilindiği üzere christmas ayağına yabancı iyi sitelerin çoğu üyelik açıyor sizin de dikkatini çeken site olursa burda birbirimize haber verelim diye düşündüm

ilk olarak ben başlıyım yaklaşık 1 haftadır bekliyordum ne zaman açarlar diye az önce açtılar :)

çoğunlukkla oyun torrentleri olan bir torrent sitesi ben Xbox oyun indirmek için kullanıcam gayet arşivi büyük bir yer :)

http://www.blackcats-games.net/signup.php

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

Muridler bilindiği üzere christmas ayağına yabancı iyi sitelerin çoğu üyelik açıyor sizin de dikkatini çeken site olursa burda birbirimize haber verelim diye düşündüm

ilk olarak ben başlıyım yaklaşık 1 haftadır bekliyordum ne zaman açarlar diye az önce açtılar :)

çoğunlukkla oyun torrentleri olan bir torrent sitesi ben Xbox oyun indirmek için kullanıcam gayet arşivi büyük bir yer :)

http://www.blackcats-games.net/signup.php

"signup busy, please try again"

herkes girmeye mi çalışıyor yav ne oldu 1 kere geldi kayıt ekranı sonra bu yazı çıkmaya başladı :D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

dediğim gibi yeni açıldı hocam benim gibi bekleyeni çokmuş :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

girdim ama sonunda sağolasın paylaşım için pek huyum değildir torrent filan ama dursun kenarda :D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Güzel muhabbet... Takipteyim...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

konunun takipçisiyim.

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Revoltiontt de açmış

janni bunu yazdı:

https://www.revolutiontt.net/ohohoh.php?xmas=7f2c292cb47a53830af78ca752622a664261

ben hazetmiyom bazıları bayılıyor. Tavsiyem en azından seedbox ı olan girsin aksi takdirde eninde sonunda banlanacaksınız..

Hea unuttum Türk iplerle giremezsiniz..

Toplam Hit: 1400 Toplam Mesaj: 7