Yılda 1 Ay Üretilen Absolut Ruby Red 70Cl Satılık
-
arkadaşlar absolut tarafından sadece yılda 1 ay üretilen ve sınırlı ülkelere verilen absolut ruby red 100 tl ye satılıktır herhangi bir pazarlık söz konusu değil italyan bandrollü 70 cl. absolut ruby red
-
100 lira :\ Değer aslında. Gittigidiyorda bile yok.
Orayıda dene hacı. Daha iyi bir fiyata satarsın.
-
Agzimin suyu akti serefsizim.
Greyfurt sevmem gercide :D
Alana afiyet bal seker olsun, yarasin :D
-
italyadan 2 ay önce getirdim koleksiyonluk bir üründür. şu an bile bir ruby red almak için yaklaşık 8-9 ay beklemeniz lazım.
-
abi netten içki satımına daha yeni polis operasyon yaptı haberlerden okudum haberiniz olsun sakata gelmeyin içki satımı sakat iş
-
bana kıbrıstan geldi dün 30 lira verdım
sınırlı falan değil eleman 40 tane getirdi 4 arkadas
-
valla arkadaşlar 30 tl ye ruby red buluyorsanız kaçırmayın derim boşverin beni ama arkadaşlarda ruby red yoksa satışa devam
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
abi netten içki satımına daha yeni polis operasyon yaptı haberlerden okudum haberiniz olsun sakata gelmeyin içki satımı sakat iş
-----------------------------Usta baktın ki polis baskına hazırlanıyo aç içki yi hem kendine hemde onlara birer bardak koy.Herkes kendi yoluna gitsin :D madem çok kaliteliyse
-
polisin peşinde oldukları kişiler bu işi gerçekten ticari şekilde yapan kişiler benim elim de 1 tane var zaten o da koleksiyonluk veriyorum
-
insan icmeye kıyamaz bunu :)) para yok pul yok ne diyelim iyi satışlar :p