Yıldızlı Şifreleri Görme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elimde Visual Basic 6.0 ile yazılmış bir program var. Programı çalıştırınca textbox kutusunda ******** şeklinde karakterler çıkıyor. Bu yıldız yıldız karakterlerini nasıl görebilirim?

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

password spectator diye bir program var. bazı ***'lı şifreleri gösteriyordu.

hepsinde başarılı değil ama deneyebilirsin

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Google'da, * password reveal yaz hocam. Ilk cikan sonuc. Minik bir exe.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Windows 95 kullandığım zamanlar aklıma geldi, modem şifrelerini filan öğrenirdik,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. http://www.scalabium.com/download/showpw.zip burdaki programla buldum ben. Programın adı ShowPassword.

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Bulabilirsen snadboys revolation (yanlis yazmis olabilirim) tam lazim olan. Bulamazsan arsivde var. Atarim

Errare Humanum Est
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bi gün lazım olur mu?

Evet kesinlikle :)

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Windows 95 kullandığım zamanlar aklıma geldi, modem şifrelerini filan öğrenirdik,

Ben o jenerasyona yetişemedim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    arabaci88 bunu yazdı

Hocam konuyu iki sene önce açmışsın nerden hatırladın da hortlattın böyle :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı
    arabaci88 bunu yazdı

Hocam konuyu iki sene önce açmışsın nerden hatırladın da hortlattın böyle :D

Açtığım tüm konulara mesaj yazıyorum. Sen de bu konuma gelip yorum yapmışsın. Tebrikler.

Toplam Hit: 2815 Toplam Mesaj: 10