Yildiz.Tv 10 Numara Canli TV
-
http://www.yildiz.tv
pc den tv izleyenler icin tivibu ayarinda site tek olumsuz tarafi goruntu kalites biraz dusuk boyle olmasi bir yonden iyi donma olmuyor bunun disinda gecmis bir haftaya(ya da3-4 gun tam bilmiyorum) ait programlari izleyebiliyorsun reklami ileri sarabiliriyorsun hemen hemen tum kanallar var
not:reklam amacim yoktur sadece sizlerinde faydalanabilmeniz icin paylastim
-
Burda konusu çok geçer bu sitenin..
Genelde "Ya arkadaşlar bi site vardı geçmiş yayınları izleyebiliyoduk, bilen var mı?" diye konu açılır :))
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
Genelde "Ya arkadaşlar bi site vardı geçmiş yayınları izleyebiliyoduk, bilen var mı?" diye konu açılır :))
-----------------------------Tıpkısının Aynısından (:
-
adam gibi lig tv yayını lazım aslında :W
-
uzun süredir biliyorum bu siteyi ama bana 2 kere sorun çıkarttı ben varsa 720P HDTV indirip öyle izliyorum daha şeker oluyor :)
-
guzelmıs
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------aslinda tbt de paylasilmisti lig tvnin hd yayin linkini bu linkten veriyormus avrupaya sanirim ya da oyle birseydi hatta ben donmadan izleyemiyordum goruntu kalitesi yuksek oldugu icin
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Bknz: http://tahribat.com/Forum-Ismini-Hatirlayamadigim-Bir-Site-Yardim-145110/
Güzel düşünülümüş bir site :)
-
sirri bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------aslinda tbt de paylasilmisti lig tvnin hd yayin linkini bu linkten veriyormus avrupaya sanirim ya da oyle birseydi hatta ben donmadan izleyemiyordum goruntu kalitesi yuksek oldugu icin
-----------------------------link
-
Kreyzi bunu yazdı:
sirri bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------link
-----------------------------dedigim gibi paylasilmisti ama bende ne kadar aradiysam bulamadim :D