Yılın Resimleri ..
-
-
cok iyi resimler. arsive almak isterdim ama flash da hazirlamis adam...
-
Çok basit şimdik şöyle oluyor, .swf'yi bilgisayarına kaydediyorsun ondan sonra flash'ı açıyorsun ve File/import seçeneğinden .swf uzantılı dosyanı seçiyorsun ondan sonra .swf'yi derlemiş oldun, sıra geldi resimleri ayırmaya resimlerin bulunduğu sahnelere gelip resimleri kopyalıyorsun ve yeni bir flash sayfası açıyorsun yapıştırıp File/export seçeneğinden .jpg'yi seçip kaydediyorsun, bu işlem biraz sor gelebilir ama değerli bir resim oldunca bu yola başvurmak zorundasın...
-
abi hasta oldum resimlere harbi super hepsi resime doymayanlar devintart.com dan dewam etsin
-
o ağaç resmini kim çekti la oyle
-
Arkadaşlar sizin için .swf uzantılı dosyayı derleyip bu resmi .jpg halinde kaydettim... Diğer resimleri bilmem ama bu resim güzel bence... :)))))

-
SPY-CX5 bunu yazdı:
derle merle boş işler çek olm screen'i çokmu zor :D
Eee o kaliteyi sağlayabilecekmisin bakayım hem derlemek printscreen'dan daha rahat bunu söyleyeyim sana, resmi aldıktan sonra birde resim düzenleyicide düzeltip yeniden kaydetmen gerekiyor...Flashda ise sadece bir derleme ile her resmi bir anda farklı farklı kaydediyorsun...
Yani işi ilkel yollarla değil teknoloji ile hallediyorsun bilmem anlatabildim mi?