Yıllar Önce Meslek Lis. Mezun Olanlar Öss Ye Gireceklermi? (:
-
Ciddi ciddi öss ye hazırlanmaya başladım :) artık muhasebe işletme illetinden kurtulacağım
gerekirse bu yaştan sonra tekrar üniye örgün giderim :)= yada 2. öğretim yada çalışanlar için özel derslere
benim gibi yıllar önce mezun olup tekrar girecek varmı merak ettim :)
-
valla alperim ben açık öğretim okuyorum ama bende şu katsayı dalgasından dolayı tekrar adam akıllı düşünmeye başladım :)
bakarsın kaldırır şerefsizler ne olacağı belli olmaz hazır ışığı görmüşken gidelim :)
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------valla alperim ben açık öğretim okuyorum ama bende şu katsayı dalgasından dolayı tekrar adam akıllı düşünmeye başladım :)
bakarsın kaldırır şerefsizler ne olacağı belli olmaz hazır ışığı görmüşken gidelim :)
-----------------------------hoca ztv de kastırıyorum :) öss yi çalışacam aynı zamanda kpss yide çalışmış olacam zaten :D
aof den 4 ders kaldı onlarıda verdimmi tamamdır :)
-
Hocam bırakın ya girmeyin tekrardan :) zaten düz liselerin önü kapandı iyice bide kalabalıklaşmasın ):
-
Ben de 4 sene önce düz liseden mezun oldum, 2 üniversite değiştirdim, geçen seneki problemler nedeniyle bu sene tekrar ÖSS'ye hazırlanacağım, muhtemelen tercihlerim ikinci öğretim olacak.
-
Scofield bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bırakın ya girmeyin tekrardan :) zaten düz liselerin önü kapandı iyice bide kalabalıklaşmasın ):
kimsenin önü kapanmadı aksine insanımızın önü açıldı kimin kafası çok çalışıyorsa o kazansın hak etmeyeni veya daha az hak edeni getirirde bir işin başına oturtursan zaten randıman alamazsın.sonuçta meslek lisesi mezunları normal liseden daha az ve ezik bir eğitim görüyor bu durumda bir meslek liseli veya imam hatipli normal liseliyi geçiyorsa bence kalabalığı yapan normal liseliler olur :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------valla alperim ben açık öğretim okuyorum ama bende şu katsayı dalgasından dolayı tekrar adam akıllı düşünmeye başladım :)
-----------------------------hoca ztv de kastırıyorum :) öss yi çalışacam aynı zamanda kpss yide çalışmış olacam zaten :D
kas valla :D fırsat bu fırsat yarın en olacağı belli olmaz :) -
BuZuL bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
kas valla :D fırsat bu fırsat yarın en olacağı belli olmaz :)
-----------------------------hoca bidahaki seçimlerde koalisyon görünüyo aman elimizi çabuk tutalım buzulcum :)
iyi bir yeri kazanırsam 3. üniyide bitirecem :) ama sevdiğim meslek olacak en azından hehehhe
-
Bende çalışmaya başlıyacağım öss'ye. Binlerce insanın hakkını yedi şerefsizler. Bakalım bu sene ne yapacağız. Benim asıl idealim Bilgisayardı, ama katsayı kalkmış olmasına rağmen çok zor görünüyor.