folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yıllar Önce Meslek Lis. Mezun Olanlar Öss Ye Gireceklermi? (:

Yıllar Önce Meslek Lis. Mezun Olanlar Öss Ye Gireceklermi? (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Ciddi ciddi öss ye hazırlanmaya başladım :) artık muhasebe işletme illetinden kurtulacağım

gerekirse bu yaştan sonra tekrar üniye örgün giderim :)= yada 2. öğretim yada çalışanlar için özel derslere

benim gibi yıllar önce mezun olup tekrar girecek varmı merak ettim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla alperim ben açık öğretim okuyorum ama bende şu katsayı dalgasından dolayı tekrar adam akıllı  düşünmeye başladım :)

bakarsın kaldırır şerefsizler ne olacağı belli olmaz hazır ışığı görmüşken gidelim :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

valla alperim ben açık öğretim okuyorum ama bende şu katsayı dalgasından dolayı tekrar adam akıllı  düşünmeye başladım :)

bakarsın kaldırır şerefsizler ne olacağı belli olmaz hazır ışığı görmüşken gidelim :)

hoca ztv de kastırıyorum :) öss yi çalışacam aynı zamanda kpss yide çalışmış olacam zaten :D

aof den 4 ders kaldı onlarıda verdimmi tamamdır :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Hocam bırakın ya girmeyin tekrardan :) zaten düz liselerin önü kapandı iyice bide kalabalıklaşmasın ):

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Ben de 4 sene önce düz liseden mezun oldum, 2 üniversite değiştirdim, geçen seneki problemler nedeniyle bu sene tekrar ÖSS'ye hazırlanacağım, muhtemelen tercihlerim ikinci öğretim olacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Scofield bunu yazdı:
    Hocam bırakın ya girmeyin tekrardan :) zaten düz liselerin önü kapandı iyice bide kalabalıklaşmasın ):
    kimsenin önü kapanmadı aksine insanımızın önü açıldı kimin kafası çok çalışıyorsa o kazansın hak etmeyeni veya daha az hak edeni getirirde bir işin başına oturtursan zaten randıman alamazsın.

sonuçta meslek lisesi mezunları normal liseden daha az ve ezik bir eğitim görüyor bu durumda bir meslek liseli veya imam hatipli normal liseliyi geçiyorsa bence kalabalığı yapan normal liseliler olur :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

hoca ztv de kastırıyorum :) öss yi çalışacam aynı zamanda kpss yide çalışmış olacam zaten :D

kas valla :D fırsat bu fırsat yarın en olacağı belli olmaz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

kas valla :D fırsat bu fırsat yarın en olacağı belli olmaz :)

hoca bidahaki seçimlerde koalisyon görünüyo aman elimizi çabuk tutalım buzulcum :)

iyi bir yeri kazanırsam 3. üniyide bitirecem :) ama sevdiğim meslek olacak en azından hehehhe

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek
    Bende çalışmaya başlıyacağım öss'ye. Binlerce insanın hakkını yedi şerefsizler. Bakalım bu sene ne yapacağız. Benim asıl idealim Bilgisayardı, ama katsayı kalkmış olmasına rağmen çok zor görünüyor.

Akıl verme para ver a.q.
Toplam Hit: 1058 Toplam Mesaj: 9