Yıllar Sonra Sevgiliyi Görme...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bankada sırada beklerken gördüm onu. yok canım dedim benzetiyorum, insan insana benzer, hem sonra yılardır görmüyorum aynı kalıcak değil ya değişmiştir Benim hafızamda hala yıllar önceki görüntüsüyle duruyor gördüğüm bu kişi o olamaz benzetiyorum. Kafamı başka yöne çevirip ilgilenmemeye çalıştım başka şeyler düşünmeye çalıştıkça kafamdan atmak istedikçe yüzü ve yılar önce yaşadıklarımız daha da netleşmeye başladı. İster istemez tekrar baktım yüzüne çünkü merak ediyordum gördüğüm bu kişi o muydu değilmiydi ?

Cebimde defalarca çalan telefonu duymamışım yanımda söylenip duran genç hanımın sesiyle kendime geldim. beyefendi ya açın şu telefonu yada sesini kısın lütfen duymadım diyemedim yalnızca özür diledim. Hem sonra o olsa ne farkederki ne değişir aradan yılar değişmiş belkide beni tanımaz hatırlamaz. Bunca zaman sonra hatırlasa nolur üstelik beni farketmedi bile demekki unutmuş beni unutmuş. yeni sevdalara yelken açmış bankadaki işim bi an önce bitsede çıksam şurdan nasıl olsa unutur giderim.

Kendimi kandırıyordum. sabaha kadar burada da kalsam hemen çıkıp gitsemde değişen bişey olmayacak aklımdan çıkmayacak kendimle olan kavgam bi türlü bitmedi. Beynini zorlayıp kalbini sıkıştırıcağına yanına gidip sorsana be adam. O olması ihtimalindenmi korkuyorsun yoksa birisine benzettim afedersiniz diyebileceğim ihtimalinden? hangisinden ? ve sonra o da beni farketti bi an göz göze geldik o an anladımki gördüğüm kişi oydu evet o, o bakışlar nasıl unutulur.

Artık istesemde kafamı çeviremez görmemezlikten gelemezdim. çünki o da beni görmüştü.koşar adımlarla kaçarcasına çıktım bankadan arkama bakmadan hızla yürümeye başladım kulaklarım uğuldamaya başladı.Yıllar öncesine döndüm bi an, yirmi yıl(20) öncesine...bir pazar sabahı kapıma bırakılmış o mektup geliyor gözümün önüne zarfı açtığımda kısa ama kesin bir ifade seni çok seviyorum ama gitmek zorundayım hoşçakal.Seni merak ettiğim tanıyan tanımayan herkese sorduğum uzaktan bile olsa birkez daha görmeyi istediğim o yıllar. bi süre sonra üzüntümün  yerini sessiz bir kabullenişin aldığı yıllar yirmi yılın yirmisindede seni sevmekten bir an vazgeçmediğim o yıllar...

İçimden yükselen sesler dışardanda duyulmuş olmalı yanımdan geçenlerin garip bakışlarını hissettim.bir anda geri dönmeye karar verdim ve aynı hızla yürümeye başladım eğer hala bankadaysa çıkmadıysa yakalarım, neden çıktımki bankadan neden kaçtım. bunca zaman sonra onu bulmuşken niye kaçtım.Bunca zaman sonra onu bulmuşken niye kaçtım yıllarca bugünü bekle sonra konuşmadan çek git geri dönüp karşısına geçicem elimde değil hala SEVİYORUM hala... yok yok yok yer yarıldı içine girdi sanki banka kapandı hava karardı saatler birbirini kovaladı aynı yerde bekleyip durdum ama yok umudu kestim artık eve dönmeye karar verdim. Bankadaki işim kaldı koca bi gün geçti ama ben onu gördüğüm o dakikada donup kalmıştım. Rüya gördüğümü sanarak sarsılmış bi şekilde eve kadar geldim.

Kapımın önüne bırakılmış bi zarf hayır hayır ondan olamaz zarfı aldım doğru anahtarı bularak kapıyı açmakta bi hayli zorlandım eve girip oturunca açıcam bu zarfı yok yooo ondan olamaz. Yine mektup Yine bana Yine ondan. efkarlıyım bugünde efkarlı. aynı zamanda bin pişmanım ha artık bunu farketmiş olmak neye yarar bişeyleri düzeltirmi hayır düzeltmez. çünkü artık yoksun yanımda değilsin. Artık aynı hataları yapmıycak olmam biraz daha dikkatli ve çokçada düşünerek davranmam ancak şu an yanımda olanlar için iyi olur ama seni geri getirmezki yalnızım yani sensiz ve yalnız..Gelemedim bugün arkandan gelemedim yazdıklarımı yüzüne söyleyebilecek yüreğim cesaretim yok. Yıllar önce olduğu gibi yine yazarak gidiyorum. Etrafımda sesde var nefeste görünürde yalnız değilim ama seninle olmak gibi değilki ne senin yerini tutabilirler nede senin boşluğunu doldurabilirler yani bi yanım hep açık hep ayaz ve hep yarım dünde bugünde yarında. Sensizdim hala sensiz bugünden sonrada değişen birşey olmuycak benim için elmanın yarısı artık yok geç oldu belki hemde çok geç ama artık en azından kendime itiraf etmeyi ve bedelini ödemeyi kabullendim şu koca dünyada kalabalıklar arasında yalnız ve sensizim...

ses kayıt dinlemek isteyenlere ;

http://rapidshare.com/files/456929871/FM_032.mp3

karakolda mp4ümle TRT yi dinliyordum bir gece vakti. kayıt yapmıştım. güzel bi yazı olarak ekledim. Gönderin okuyalımdan Deniz Sezerin mektubu.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

çizik

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ben gider askere. şafak 128

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ne zaman eklemişim kaç zaman geçmiş kıştı o zamanlar

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    iyice ruhsuz duygusuz bişey oldum bu aralar niyeyse. Hiç ilgimi çekmiyo şöle yazılar şarkılar konuşmalar filan. gülüp geçiyorum ilk satırını okuduktan duyduktan sonra :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

güzelmiş çok güzel hemde

"Yıllar öncesine döndüm bi an, yirmi yıl(20) öncesine...bir pazar sabahı kapıma bırakılmış o mektup geliyor gözümün önüne zarfı açtığımda kısa ama kesin bir ifade seni çok seviyorum ama gitmek zorundayım hoşçakal.Seni merak ettiğim tanıyan tanımayan herkese sorduğum uzaktan bile olsa birkez daha görmeyi istediğim o yıllar. bi süre sonra üzüntümün  yerini sessiz bir kabullenişin aldığı yıllar yirmi yılın yirmisindede seni sevmekten bir an vazgeçmediğim o yıllar..."

burası özellikle mükemmel

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 1092 Toplam Mesaj: 6