folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yıllık Hazırlamak İçin Ne Önerirsiniz?

Yıllık Hazırlamak İçin Ne Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Son Sınıf olduk bu sene ayrılıyoruz okuldan. Okul yönetimi normal yıllığı kabul etmediği için ben kendi sınıfım adına bi yıllık yapmayı düşündüm.

Bunu CD Üzerinde yapmak istiyorum acaba ne kullanmalıyım? Yada Script Önerirseniz Web tabanlıda olabilir.

Flash bilmiyorum. Basit ve kolay bi şekilde hazırlayabileceğim bi program varmıdır?

!!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Hocam kusura bakma sorunla ilgili bi cevap yazmıcam ama aynı olayı ben de yapmıştım sınıfta arıza çıkaranlar olunca işte o niye böyle değil? şu niye şurda ? falan diye çok fena dellenip lanet ediyo insan, gerçekten sinir bozucu. Ben bu görevi üstlenmemeni tavsiye ederim tecrübeli biri olarak.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Hocam daha önce web sayfası falan hazırladım öyle birşey olmadı hani kalkıp kimse ses çıkaramaz o konudan dert etmiyorum

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Hocam flashtan hazırlayabilirsin. İlk önce bir kapak sayfası yaparsın. Sonra herkesin bir resmi ve ismi ardından herkesin yorumları... Bizlerede hezırlamışlardı gayet güzeldi. Ha program ismi söyle dersen aklımda birşey yok. SAdece bir fikir vereyim dedim...

Yani kitap gibi hazırla.. Buton falan koyarsın.. geçişleri kontrol edersin. Sonra çevir sayfaları . her sayfada bir öğrenci...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

flash bilmiorum demişssin ama hocam şey flash dergi hazırlamak cok basitmiş die biliorum yani o kadar kasmaz herhalde seni :S

alternatif olarka video yapabilirsin

işte ögle aklıma geldi yazim dedim:|

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
Toplam Hit: 665 Toplam Mesaj: 5