Yıllık Kart Ücreti
-
Garanti bankası aylık ekstreye 49.00 TL kredi kartı ücreti yazmış. az da değil, kanun vs varmı bilmediğimiz, yoksa uğraşmadan yatıracağım..
-
hocam en son çıkan yasa da eğer kredi kartı sözleşmesinde kart ücretini belirtmediyse alamıyor belirttiyse alıyor
garanti bankasının sözleşmesnin 8.maddesinde 11 punto yazıyla kart ücreti alınacağı belirtilmştir bu sebeple hak sahibi olamıyosun
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hocam en son çıkan yasa da eğer kredi kartı sözleşmesinde kart ücretini belirtmediyse alamıyor belirttiyse alıyor
garanti bankasının sözleşmesnin 8.maddesinde 11 punto yazıyla kart ücreti alınacağı belirtilmştir bu sebeple hak sahibi olamıyosun
-----------------------------irwa, maddeleri okumadım hatırlamıyorumda, sanrıım ödemek en mantıklısı
-
teb bonus kartım var + bonus plus aynı şekilde eşimede 2 tane ek kart çıkartmıştık toplam 4 kart. 7 tane de otomatik ödemede faturam var. geçen hafta 44 lira yıllık ücret geçirmişler. Hemen aradım ben bu parayı ödemek istemiyorum dedim. Olmaz falan dediler önce. Sonra bütün otomatik ödemelerimi iptal edin sonrada kartlarımı kapatın. Hesabımı kapattırıp bankanızla ilişkim kalmasını istemiyorum dedim. Sonuç 44 tl kredi kartıma iade edildi.
-
bankayla görüş hocam. 2 3 tane otomatik ödeme talimatı verince almıyolar. gene olmazsa kapatın kartımı de almazlar muhtemelen.
-
kartı kapat başka bankaya geç
kart bedelini 1 yıl bedava 2. yıl için alıyoruz diyor birçok banka
bende kart bedeli geldiğ zaman arıyorum ödemek istemiyorum dediklerinde kapatın kartı diyorum.
ya geri iade ediyorlar almıyorlar yada iptal ediyorlar kartı :)
sonra başka kart 1 yıl sonra başka kart oyle devam ediyor :)