folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yıllık Ödev (Yardım!) Dinle İlgili

Yıllık Ödev (Yardım!) Dinle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

İslam dinine göre ahiret inancını ayetlerle ve akli kanıtlarla açıklayınız. ahirete ilişkin terimleri anlamlarıyla ve ayetlerle araştırınız. 

ben bi kaç siteden baktım.. başka kaynakları olan arkadaşlar paylaşabilirmi...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

www.islamkent.com

www.dinimizislam.com

www.dinibilgiler.gen.tr

www.sorularlaislamiyet.com

bunlar işini görür belki bir bak

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    www.google.com.tr

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    UNKN0WN bunu yazdı:
    -----------------------------
    www.google.com.tr
    -----------------------------
    sen ne kadar zekisin.. biz bilmiyorduk onu.. ey Allah ım yaa.. o zaman bu site neden varki.. herkes google dan bulsun aradığını.. yardımcı olmak istemiyorsan muhalefetlikte yapma o zaman.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 1524 Toplam Mesaj: 4