Yılmaz Özdlin Bir Yazısı
-
buyrun arkadaşlar palaşmak istedim
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20949043.asp?yazarid=249&hid=20949897
-
Her zaman ki gibi herşey ortada ve güzel bir yazı. uyanmamaya diretsin bakalım bu halk.. Bombalar patlayınca seve seve uyanacağız..
iç sesimden bir bukle: oy verdiklerinizde uçaktan el sallayacak size ve olan bize olacak maalesef. size birşey olmayacak siz alışıksınız sürünmeye padişahım çok yaşa, haşa peygamberim çok yaşa, dünyanın en zeki adamı çok yaşa!!!
Ben de diyorum ki o imam(!) elbet ettiğini bulacak. (yağmur yağsa imamdan bileceksiniz diyen arkadaşlarada sözüm EVET ondan bileceğim çünkü bu ülkenin başındaki veba o imam!)
-
zamanında uyanmayanlar şimdi belki bize de düşer diye desteğe devam ediyor
yok yok düzelmez bu kafalar
-
bir video da izlemistim.
adamın birisi sarhoş , ehliyeti yok , hız limitini aşmış , kırmızı ışıkta geçmiş ileride polis durdurmus.
beyfendi ehliyet , yok , alkollüsün evet , kırmızıda geçtin evet , hız ihlali yaptın evet...
1000 TL ceza kesiyom + aracı balıcaz falan filan..
Sen bana ceza yazamazsın,,
yazıyorum
yazamazsın.....
yazdım işte..
sen benim kemal abimi tanıyormusun
bana laf yapma lan
birader resmini göstereyim
tak bir 50 lik
oooo süper resim birader 5 tane alayım..
s... lan yanımızda albümmü taşıyoruz :)
Böyleydi işte :)
Para Para Para.... Her kapıyı açar..
KPSS nin bile.......-
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------parayla olacak iş mi bu? ultra önlemli sınav merkezlerinden soru kaçırmak profesyonel bir iştir. hele bunları dağıtmak, zeus'tan hitit kralı hattuşi'nin bile iddianamelere girdiği bir memlekette bazı ellerin yardımını gerektirir. kuş uçurtmayan polis, bilmeyecek mi bu kadar şeyi?
zaten paralık iş olsa o kadar parası olan kpssye girip ne yapsın?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------parayla olacak iş mi bu? ultra önlemli sınav merkezlerinden soru kaçırmak profesyonel bir iştir. hele bunları dağıtmak, zeus'tan hitit kralı hattuşi'nin bile iddianamelere girdiği bir memlekette bazı ellerin yardımını gerektirir. kuş uçurtmayan polis, bilmeyecek mi bu kadar şeyi?
zaten paralık iş olsa o kadar parası olan kpssye girip ne yapsın?