Yine Bir Gece Yine Yalnızlık...
-
oysaki azönce msn'Deydi ama sevgilim olarak değil arkadaşım olarak da değil o benim aşık oldugum kız ama yine çıktı 37 gün oldu aşkım demeyeli ve daha kaç 37 olacak benim için aşkım demeyeceğim...o nezaman dönerse bana ozaman başlayacağım aşkım demeye ozaman yaşam benim için renklenecek.şimdi uyumaya hazırlanıyordur o uykuya dalmaya ama uyuyabilecekmi acaba,inşallah uyur dayanamaz uykusuzluga. biliyormu acaba benim uyumayacagımı yada başını yastıga koydugunda beni çok seven birisi var diyomudur
o benim tek taraflı aşkım sanırım tek taraflı mutlulugum...
o uyuyordur belki ama ben uymuyorum onu düşünüyor ve onun için bunları yazıyorum çünkü ben onu çok seviyorum
nie yazıyorum ki bunları;istemiyor ona söylememi kimsem de yok zaten ne arkadaşım var ne ailemden içimi dökebilecegim kişiler... o uyuyordur şimdi iyi uyu beni düşünme yarın karşında bambaşka birisi olcak hazır ol yarın yeni bir arkadaşın olacak...
-
çıktınmı karşısına yeni bir arkadaş olarak :D
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
çıktınmı karşısına yeni bir arkadaş olarak :D
-----------------------------
sanırım hayır :D ama eskisi kadar ilgilenmiyorum kendimi tutuyıorum bugün mesela zor tuttum kendimi ve evden dısarı attım msn'e girmemek için... -
uğraşma derim nice kızlar gelecekte seni bekliyor ben anladım ki istemeyen kızla uğraşmıycaksın gönülden sevene gönül vereceksin gerisi fıssss
-
insan ziyanısın
adam olmicaksın sen.