Yine Bir Gece Yine Yalnızlık...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oysaki azönce msn'Deydi ama sevgilim olarak değil arkadaşım olarak da değil o benim aşık oldugum kız ama yine çıktı 37 gün oldu aşkım demeyeli ve daha kaç 37 olacak benim için aşkım demeyeceğim...o nezaman dönerse bana ozaman başlayacağım aşkım demeye ozaman yaşam benim için renklenecek.şimdi uyumaya hazırlanıyordur o uykuya dalmaya ama uyuyabilecekmi acaba,inşallah uyur dayanamaz uykusuzluga. biliyormu acaba benim uyumayacagımı yada başını yastıga koydugunda beni çok seven birisi var diyomudur
    o benim tek taraflı aşkım sanırım tek taraflı mutlulugum...

o uyuyordur belki ama ben uymuyorum onu düşünüyor ve onun için bunları yazıyorum çünkü ben onu çok seviyorum

nie yazıyorum ki bunları;

istemiyor ona söylememi kimsem de yok zaten ne arkadaşım var ne ailemden içimi dökebilecegim kişiler... o uyuyordur şimdi iyi uyu beni düşünme yarın karşında bambaşka birisi olcak hazır ol yarın yeni bir arkadaşın olacak...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    çıktınmı karşısına yeni bir arkadaş olarak :D

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kelv1n bunu yazdı:
    -----------------------------
    çıktınmı karşısına yeni bir arkadaş olarak :D
    -----------------------------
    sanırım hayır :D ama eskisi kadar ilgilenmiyorum kendimi tutuyıorum bugün mesela zor tuttum kendimi ve evden dısarı attım msn'e girmemek için...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

uğraşma derim nice kızlar gelecekte seni bekliyor ben anladım ki istemeyen kızla uğraşmıycaksın gönülden sevene gönül vereceksin  gerisi fıssss

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

insan ziyanısın

adam olmicaksın sen.

Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 5