folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yine Laptopım Yine Sorun

Yine Laptopım Yine Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

daha önce laptopım sorunlarıyla kafanızı bayağı şişirmiştim, yine bir sorun - 1 yıl oldu neredeyse sorunsuz 1 2 ay kullanmadım, neyse-
    bilgisayarı kullanırken, kendiliğinden kapanıyor. kapanır kapanmaz açmaya çalıştığımda mavi ekran geliyor, 5 saniye duruyor, tekrar kapanıyor.
    bir 10 dk bekleyip açtığımda 1 2 saat kullanbiliyorum tekrar, şöyle de bir tuhaflık var, 3 5  kere denk geldi, kapanmadan önce IDM güncellemesi soruyor, o gelir gelmez kapandı. kapanmadan gücelleme bulduğu denk gelmedi. neyse IDM yi kaldırdım, yine aynı devam. ve cpu arasıra %75in üzerine çok çıkıyor, ve bilgisayar sürekli ısınmış durumda, soğuk kalma süresi 15 20 dk.  ne tavsiye edersiniz, yazılımsal mı, donanımsal mı çözemedim?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

içine toz kaçmış hacı ısıdan kapanıo garantisi varsa yolla temizlet yoksa ac kendin temizle cok zor değil zaten

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:
    -----------------------------

içine toz kaçmış hacı ısıdan kapanıo garantisi varsa yolla temizlet yoksa ac kendin temizle cok zor değil zaten

açtık, ama işlemcinin olduğu bolum normal açılan bölümde değil, lenovo b560. garantisi de adana yok, 1 ay bilgisayarsız kalmayı göze alamıyorum :S

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ozaman forumdan anlayan birinden yardım alacan hocam

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

DestinatioN bunu yazdı:

açtık, ama işlemcinin olduğu bolum normal açılan bölümde değil, lenovo b560. garantisi de adana yok, 1 ay bilgisayarsız kalmayı göze alamıyorum :S

hacı işlemcinin oldugu bölüm zaten temiz olur fanı manı komple söktünmü aleti

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

DestinatioN bunu yazdı:

hacı işlemcinin oldugu bölüm zaten temiz olur fanı manı komple söktünmü aleti

fan da o kapalı alanda.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

açacan hacı başka yolu yok fanı acıp ızgaraların pc nin içinde kalan kısmını temizlemedikten sonra sürekli kapanır pc

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

- Ramleri sök silgiyle ram in bakır bölümlerini temizle.

- Soguk havalı fön makinasıyla düşük devirde içeriyi üflet.

- İşlemci soğutucusunu sök ( üstüne L şeklindedir ) ve işlemci termal macunu yenile.

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 678 Toplam Mesaj: 8