Yine Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Yine mi lan?

-Evet Yine.

Peki.

Diye Başlarsak Silsilesine sövdüğüm adaletinden nasibini alamamış bir kaç duyguya sövmeye başladığımız da , sanırım sonu olmaz bu gecenin de.

Genel de biz varlık kavramının dışına çıkmaya çalıştıgımız da kendimizi yokluk da hissedip birilerine sarılma gereği duymak da sıkılmıyoruz.

Nedense aksine daha da hızlı onlara koşuyoruz.

Aksi bir durum ki; korkmuyor da değiliz.

İşin özün de bulunan bilinmemezlik insanları bazen hiç olmadık yerlere sürükleyebiliyor. Hiç ummadıgın yerde hiç ummadığın tavırlar da.

Uyuşturucu ile ilk kez tanışmış bir canlı gibi şaşkın ve keyif almış bireyler olmaktan da kaçmıyoruz.

Bütün bu karmaşanın için de ise bir ayrı canlıyı tanımaktan da sıkılmıyorsun. Belki bir çıkış yolu bulursun diye kendi aklından geçiriyorsun bu düşünceleri.

Yine bir karmaşanın içindeyken ekstra diplere ulaşmanı emretmişler gibi,koşarak dipten dibe çırpınman da ayrı bir komedi, bu küçük yaşam hikayende.

Birden o canlının çevresinde pervane oluyorsun.Bir tanrı yetmezmiş gibi kendine ayrı bir tanrı yaratmaktan çekinmiyorsun.Sonra tanrılar kötü. Sen tanrıya sırt çevirince hiç bir şey değilsin. Tanrın seni terk edince mi tanrın kötü oluyor, bu konuya da girmeyelim samet değil mi?

Neyse yine ayrı karmaşalar içindeyim tanrım. Tanrı oluşturma kavramını sen beni terk edince anlamış olsam da geçte sayılmaz hani. Ama sanki farklı bir karmaşa. Nedense bu sefer diplerde yolculuğa çıkmadım. Aksine zirve zirve  geziyorum.

Belki oturur iki çay içeriz...

Not:  Uzun süredir çok zorluyorum yazmaya vs... ama ne zaman başlasam ortada kalıyor.. bu da yarım kaldı ama silmek istemedim vesselam..

not 2 : gelişme olsa da gerileme de mevcut sanırım.. vesselam

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

hocam bu yazın ortadan başlamış gibi konuya bunu daha derinlemesine incelemek için başka yazdığın yazılar varsa pisikolojik açıdan destek olabilirim.

Edit    : Amk bende sorunların var sandım .. Meğersem edebiyat yapıyormuş. :)

Edit 2 : İyi geceler :)

PyramiD tarafından 13/Eki/12 04:14 tarihinde düzenlenmiştir

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yok aslında bir durum :)  yazmayı özledim ya 10 aydır yazmıyorum :))

edit: hadi uyu sende =))

HeadBanger tarafından 13/Eki/12 04:12 tarihinde düzenlenmiştir

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bir up çekeyim

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

okunmalı ..

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

İlk Posttaki Muhabbet Güldürdü Beni.. :)

Hocam Gayet Güzel Olmuş Bana Hoş Göründü Bilemeyecem Diğer Müritlerin Konu Hakkındaki Yorumları Nasıl Olur..

Ama Kısa Olmuş.. Biraz Daha Uzun Olsaymış Güzel Olacaktı...

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 857 Toplam Mesaj: 6