Yine Ttnet Yine Sorun
-
hacilar o kadar nefret ediyorumki ttnetten bilemessiniz, 6 yillik iskencenin ardindan smile a gecmis rahatlamistim elimde olmayan sebeplerden ttnet e donmek zorunda kaldim. Soruna gelince, bulundugum yerde internet 8 mbit i desteklemedigi icin 2 mbit e sabitleniyordu, smile da 1 kere bile uyarmamis olmama ragmen ttnet de her hafta ariyordum. Suan ayni sorun net 10 sn var 5 dakka yok bole gidiyo, ariyorum ttnet i bana hizmet no yada tel no gir diyo. Yalin adsl oldugundan tel no zaten yok. Hizmet no da hic verilmedi, bana verilen dosyada sozlesme fatura hesap nosu k.adi sifre hersey var hizmet no yok. Dogal olarak derdimi anlatamiyoru m adamlara hizmet no sorgulama icin bir tel nosuna mesaj at yaziyo sitede 2 kere attim sonuc yok. Kafayi yemek uzereyim en sonunda sikerim sozlesmesini deyip hat actirip smile a gecicem yine, bir sirket nasil musterilerini kendinden bu kadar nefret ettirebilir ya yemin ederim elimde firsat olsun tum ttnet calisanalrinin gaz odalarinda oldurulmesi kararini dusunmedne veririm o kadar nefret ettirdiler.
-
sorununu şuraya yaz, sorun çözülene kadar kısaca sen memnun kalana kadar sürekli seni telefonla arayarak problemi hallediyorlar.
-
...
Toplam Hit: 1010 Toplam Mesaj: 3