Yk Son Defa Şarkısının Anlam Ul Uhuveti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

Evet şimdi şarkı anladığımız kadarıyla duygusal bi çalışma girişinde böle rüzgar efektleri falan var anladığımız şarkı baya bi duygusal ona göre kendimizi duygusal moda bi sokalım ondan sonra şarkıyı irdeleriz. Evet girdik mi arkadaşlar duygusal moda hazırsanız başlıyalım. Evet şarkı duygusal değil eski türk filimlerini aratmayacak kadar acıklı. Yazık ya söleyen cocuk başlangıçta sonnnnnnnn diyo kalıyor yani çocuk son defa diyecek ona bile ağlamaktan fırsat bulamıyor yazık ya bu kadar acıklı bi şarkı yapılırmı bende zırlayacam şimdi bak. :PPPP doluyor gözlerim unuttmu dersin ….. diye devam eden girişte her hangi bir problem yok ama neden böle iki defa tekrarlıyon İsmail kasette daha çok yer kaplasın diyemi yapıyon. Benim bildiğim girişler. Kısa olur nakaratlar tekrarlanır.bütün taktikleri beni verecem nerde bu yapımcılar nerde prodüktörler anlamıyom ya. Evet arkadaş diyoki şimdi yine aynı nakaratta içimdeki umudu silemedim atamadım diyor ee hiç uğraştınmı silmek için uğraştıysanda neyle silmeye uğraştın. Reklam falandamı izlemiyon ne diyolar çamaşırdır kirlenir omo ile temizlenir diyolar. Adamlar biliyorlarki bir şeyler söylüyorlar git bi sor bu omo şirketine umudu neyle silerim neyle temizlerim? Hııı burası dahada ilginç silemediği gibi beceriksiz atmaya çalışmış neyi atıyon sen yavrucuğum neyi atıyon biraz yavaş at. Evet sonunda anladım diyo ama neyi anlamış bilmiyoz şimcik Öğrenecez. Sensiz yatamadım diyo tabi top sahası gibi iki kişilk yatakda tekbaşına yatmakya kalkarsan uyuyamazsın tabi nedenmi? Çok basit efendim koskoca alanda yalnızlık çekersiniz psikolojiniz bozulur. İnanmazsanız gidin bi psikoloğa sorun. Evet içindeki umudu silememiş atamamış tamam anladık tekrar sölemene gerek yok.evet işte belkide şarkıyı şarkı yapan kısım sondefa bebeğim yanına varayım tamam vardığıda yetmezmiş gibi sondafe kollarıma alayım diyo lütfen abartmıyalım ne gereği var bi isteğin oldu ikincisine ne gerek var şımarma lütfen. Ohoooooo bu eleman iyice azıttı ya son defa gözlerine dalayım diyo benim bildiğim arkadaş sadece motor sporlarıyla ilgileniyo zannederdim meğerse dalgıçlıkla da ilgisi varmış. Evet 1. bölümün aynısı 2. bölümün başlarındada tekrarlanıyo. Ayrılık sonu olmuş neyin sonu şimdi sonda sonsuz olan ne vardırki zaten her şeyin bi sonu olacak neyin sonu olduğunu belirtseydin bence daha iyi olurdu ama problem değil yane belirt sende belirtmesende şapur şupur şarkısını dinleyen bizim halkımız bunuda dinler. Problem değil ye halkım ye :P sevmenin bedeli kefeni giymekmiymiş diyor dur daha Allah gecinden versin iyidik ya sen daha dur daha yeni şarkılar yapacan kasetlerin yüz binler hatta milyonlar satacak. İyiydik ya nereye gidiyon karpuz kescektik hem daha. Sorgu ve sulal dip dibe kullanılmış arasındaki anlam farkı nedir biliyormusunuz. Aaa tabi tüh nasıl çözemedim arasındaki nüans farkı çok büyük. Valla bak bende kızmaya başladım şimdi ha benden habersiz gidiyon diyo insan ayıp değilmi bunca zaman birlikte olmuşsunuz yinede çocuğu tekbaşına bırak gidiyon bari giderken bi haber et demi nerdeeee. Bak sen gidersen şunu bil oda gider senden haberin ola ya hiçmi işin gücün yok ya dur durduğun yerde tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkcü dükkanıdır ya geriye geldiğinde seni bulamazsa nolcak o kadar yol parası masraf hepsi boşa gidecek sen dur durduğun yerde tabi bu benim fikrim yineden sen bilirsin. Pardon şimdi çözdüm olayı yalnızlığım sensizlikten diyo hııı. Tabi dedim ya az önce top sahası gibi yer tek başına zor oluyo görüyonuzmu psikoloğa bile sormanıza gerek kalmadı. Bide eleman yorgunum diyo ya abi yorgunsan ne işin var git istirahat et bence. İyicene şımardı iyicene şımakrdı bu cocuk önceden kızın yanına kendi gidecekti şimdi yanıma gelsen dio. Ya bundan sonraki 3 kere son defa deyişi çok kötü ya nefes nefese kalmış gibi bir hali, var çozemedim ama çözen varsa banada anlatsın. Evet bu şarkıda bu kadar çook acıklı bi şarkı çoook

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
Toplam Hit: 860 Toplam Mesaj: 1