Yo-Ka Yogi Kazım - Bu Nasıl Bir Adammış Yahu
-
Adam aşmış resmen arkadaşlar adamın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiş hayretler içerisinde okudum adamın hayatını,

-
Süper bir adamdır :) yoga yapanlar tanır, insan hayatının 124 yıl olduğunu söylüyordu, geçirdiğimiz hastalıklar, beslenme koşullarımız, stres ve düşük yaşam kalitesi ömrü azaltıyormuş.
-
oha cok değişik bişey
Ama ben işe yarasada yapmam sıradan bir vücuda sahip insan olmakdan mutluyum.He beyin gelisimi falan diyorda benim beynim yetiyor bana :D
-
Bu adam bir zamanlar çok sık TV'ye çıkardı. İsmini hatırlardım ama tam olarak necidir bilmezdim. Yoga yapan sıradan biri sanardım.
Adam 90 yaşındaymış :| Hikayesini okuyunca da helal olsun dedim. Kendini keşfetmiş adam. Maşallah 90'ında gayet dinç duruyor.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------
oha cok değişik bişey
Ama ben işe yarasada yapmam sıradan bir vücuda sahip insan olmakdan mutluyum.He beyin gelisimi falan diyorda benim beynim yetiyor bana :D
-----------------------------Hocam içorganların kontrolü dehşet bir şey :) piki denilen eğitim yogadan önce verilen eğitimlerdendir; diş ağrısı, baş ağrısı stres gibi şeyleri ortadan kaldırıyor, beyin gelişimi dediği şey growth hormon salgılayabilme kabiliyeti. :) yetişkin insanlar growth hormon salgılayamaz vücudumuz aşk, fedakarlık, mutluluk durumunda çok az growth hormonu salgılıyor ve sinir sistemine çok iyi geliyor, insan vücudunun sinir hücresi üretebilmesinin tek yolu growth hormon üretebilmesidir. Felçli hastaların ayağa kalkabilmesindeki sır da o bölgede yeni hücrelerin inşasıdır. Sinir sistemi ne kadar sağlıklı olursa vücut da o kadar sağlıklı oluyor çünkü vücudu kontrol eden organımız beynimiz. Garip gibi gelen, dışarıdan bakıldığında saçma ve mantıksız görünen disiplinler, insan içine girdikçe yeni bir dünyaya yelken açmış gibi oluyor.