folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yok Böle Bişey !!!

Yok Böle Bişey !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu gece başımıza cok ilginç bişi geldi bunu kesin yazmalıyım.
    inanmayacaksınız ama ben gine yazacagım.
    bu hafta bizim final haftası ve geç saatlere kadar ders çalışıyoruz.neyse ben fazla uzatmayayım.
    ben saat 2,30 gibi yattım .Arkadaşlar ise çalışmaya devam etti.
    saat 3,30 gibi bunların canı sıkılıyo ve camdam dışarıyı izlemeye başlıyolar.dışarıda deli gibi kar yagıyor.
    tam o sıra bir araba karda takılmış 2 tane adam arabayı cıkarmaya çalışıyo.
    bunlarda (canları sıkıldı ya) adamlara yardım etmeye aşşagıya iniyolar.neyse arabayı tam cıkartılar kardan .o sıra arkadan polis gelio. arabdakiler polisi görünce gazı köklüyo .ve araba kayyıyo.neyse 2 tane adam yürüyerrk kaçmaya başlıyor.bizimkilerde saf gibi arabanın arkasaında bekliolar.osıra polis silahı cıkarıyor ve ahavya 2 el ateş ediyor .neyse polis ler hırsızların 1 tane sini yakalıyolar e tabi bizimkileride alıyolar .ewdeki diger arkadaşım olayı film izler gibi pencereden izlior. ve beni kaldırıyor .ben kalkerken polisler hırsızlarla bizim arkları götürüyolar.polisler yeniden arabnın başına dönüyor bizde o sıra aşşagıya inip soruyoz ne oluyor hocam die. adamlar bizi sie edio.gidin yoksa sizide alırız diolar ve şimdi saat 4,30 ve arklar karakolda şu an ne yapabiliriz bir bilgisi olan varmı?
    ya aslında salaklar içerde kalsınlar akıllansınlar dicem ama yarın sınav var.sınava girmezlerse kalırlar.şimdi ne yapabilecegim hakkında bana yardımcı olabilecek başından bole bir olay geçmiş bir kişi varmı?

Selam ve dua ile...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Böyle bir durumla arkadaşım kalmıştı finale girememe durumu.. Sanırım vize geçerli oluyor... Uygun bir rapor ile.. Yoksa 0 alır :P ama ağa polisde bakar öğrenci adam var sınavım var vs. derse bırakması lazım. Ne hakla içeri alır ya.. Olurmu öyle şey :) Sabaha girerler sınava takma

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    yaw polisin yanına gidip diozki hocam ne yapabiliriz nasıl cıkartırızı adam bizi sie etti gidin evinize dedi.yaw ama bizimkiler fena tırsmış haa dogru düzgün konuşamıyolrdı bile baya afallamışlar

Selam ve dua ile...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek
    bu saat oldu hala karakoldalar salmadılar :( ...
    mahkeme ye cıkartaaklarmış ..

Selam ve dua ile...
Toplam Hit: 958 Toplam Mesaj: 4