folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yök Hakkıında Yardım

Yök Hakkıında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek

arkadaşlar okulun birini yöke şikayet emek istiyoruz bunu nasıl yapabiliriz bi fikri olan varsa yardım edebilir mi???

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    okulu yöke neden şikayet ediyorsun.. bu okul üniversite harici birşeyse o zaman milli eğitim bakanlığına başvuracaksın.. dilekçede yaz.. telefon aç yarın, durumunu anlat ve nerelere başvurman gerektiğini öğren. il milli eğitim müdürlüğüne gitmen gerek dilekçeyle birlikte

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Hayırdır kardeş hangi üniv. bu

İletişim:   http://www.yok.gov.tr/content/view/644/262/

E-posta: bilgiedinme@yok.gov.tr Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
    Telefon:   (312) 298 70 00

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

yök adam olsaydı kendine düzene sokardı...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12148838.asp

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek
    mehmet akif ersoy üniversitesi gölhisar meslek yüksek okulu tercih yapacak yada bi akrabası tarafından yapılacaksa şiddetle tavsiye etmiyorum hocaların hepsi tam bir neyse ezan okunuyo agzımı bozmucam arkdaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum kime sorarsanız sorun internet sitesindeki hiçbirseeye kanmayın göz boyamaca...

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek
    Ne oldu usülsüzlük mü yapıyorlar, yoksa dersten mi kaldın ondan mı bu kadar öfkelisin.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
Toplam Hit: 632 Toplam Mesaj: 6