Yok Mu Aşk Duygusunun İmha Tekniği
-
yaa karşeşler harbiden bu aşk duygusunun imhası yok mu yaa a.q
artık hayatımdan bir süre bu aşk mış sevgiliy miş çıkmak mış bunların hepsini silip atmak istiyorum ama bir türlü kendimi veremiyorum hele bide sevdiğim kız hergün benim gözümün önünde olunca... yaa arkadaşlar ne yapmalıyım bu kız muhabbettini bi süre içimden yok etmek istiyorum hayatımdaki bütün kızlarmış bilmemneymiş bunları atmak istiyorum varmı öneride bulunacak çünkü bu aşk felan filan beni fenaaa halde bozuyor. -
duygularına ve düşüncelerine asla hakim olamazsın aşk konusunda hiçç ama hiçç.. sevdiysen nefret ediceksin kötü durumlarını düşüneceksin kötü taraflarını hiç iyi yanı yokmuş gibi benim bildiğim başka yaqq
-
dalgasına çıkıosan sorun yokta eğer seviyosan ki mümkünse yani muhabbetin varsa her bi lafında tersle zamanla nefret edersin ilk önce canım cicim ayaklarını bırak s*kersen sevilirsin sevilmezsen zaten s*kmişsin :D
-
haji benden sana bi kac sey. once kendini dusun ama egoist olmadan. yani eksikliklerini dusun. acizliklerini dusun. bunlar yoksa etiyopyadaki ac insanlari dusun. okumaya calisanlari cocuklarina bakmaya calisan hayat kadinlari dusun ama ciddi ol. daha sonra ise 'ulan ask bu kadar onemlimi'' die bi dusun en sonunda da ''ask benım neyime la'' diyebilirsen kurtulursun ama bi daha asik olmak zor oluyo secim senin
-
var... baka birine asık olmak baskada tegnigi yok var diyen yalan sölemis olar
Toplam Hit: 774 Toplam Mesaj: 5