folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Yok Mu Güzel Bir Oyun? -2-

Yok Mu Güzel Bir Oyun? -2-

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Hocalar arkadaşla online oyuna başlayacaz. Bayağı bi mmorpg oyun aradık bi halt bulamadık.

Beraber vakit geçirip eğlenebileceğimiz, kalitesi ve grafileri iyi veya yüksek olan free to play online oyun önerileriniz nelerdir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

smite

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

lord of the rings online

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam oyun ayırt etmek günahtır gel sen yeni ne çıkıyorsa oyna

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc Champion
    Flagellumdei
    Flagellumdei's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Hocalar arkadaşla online oyuna başlayacaz. Bayağı bi mmorpg oyun aradık bi halt bulamadık.

Beraber vakit geçirip eğlenebileceğimiz, kalitesi ve grafileri iyi veya yüksek olan free to play online oyun önerileriniz nelerdir?

Bu kriterde bir oyun bilmiyorum hocam maalesef. Kalite yükseldiğinde para mutlaka bir şekilde giriyor işin içine.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

free to play oyunların içinde her zaman para verilipte alınan çok abartı eşyalar oluyor, oda oyunun dengesini bozuyor.o yüzden hiç oynanmaz

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 722 Toplam Mesaj: 6