folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder YÖK Sözleşmeli Bilişim Personeli Ve Uzman Alımı Yapacak

YÖK Sözleşmeli Bilişim Personeli Ve Uzman Alımı Yapacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Bu linkten başvuru koşullarını ve istenilen personellerin özelliklerine bakabilirsiniz.Ben sadece 1 tane örnek personeli yazdım.

http://www.yok.gov.tr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=802

KADRO UNVANI : WEB TABANLI JAVA İLE YAZILIM GELİŞTİRMEDE İLERİ SEVİYEDE YAZILIM UZMANI

ALINACAK PERSONEL ADEDİ : 3

ÖDENECEK ÜCRET (BRÜT) : 5922,58TL

1. İlişkisel veritabanları üzerinde çalışan Java/J2EE ile program geliştirme konusunda deneyimli olmak.
    2. UML 2.0 – Unified Modeling Language ile nesneye yönelik analiz, tasarım ve yazılım dokümantasyonu ve raporlama konularında deneyimli olmak.
    3. JSP/Servlet, Struts, Spring, Spring MVC ve ORM (en az birinde Hibernate, IBATIS) araçlarında iyi derecede deneyimli olmak.
    4. SOA – Service Oriented Architecture (soap, wsdl, xml, xslt, xsd) ve Web teknolojileri (DHTML, XHTML, CSS, Javascript, Ajax) konularında deneyimli olmak.
    5. Java/J2EE uygulama geliştirme araçlarında (Eclipse, CVS, SVN vb.) ile uygulama geliştirme konusunda deneyimli olmak.
    6. Unit test, performans testleri, refactoring, nesneye yönelik prensipler, tasarım kalıpları konularında deneyimli olmak.
    7. Yazılım güvenliği ve güvenli yazılım yaşam döngüsü konularında bilgi sahibi olmak.
    8. J2EE platformu ve uygulama sunucusu (Oracle Weblogic, Apache Tomcat, GlassFish gibi) kullanarak uygulama geliştirmiş olmak.
    9. Veritabanı mimarisi, tasarımı ve optimizasyonu konularında deneyimli olmak,
    10. Oracle veritabanı ve PL/SQL konularında deneyimli olmak.
    11. Jasperreport raporlama araçlarında deneyimli olmak.
    Tercihen;
    1. Java tabanlı Portal çözümleri konusunda bilgi sahibi olmak.
    2. Oracle Business Intelligence aracında bilgi sahibi olmak.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

java & sistem ağ uzmanı da arıyorlar.

iş tecrubesi falan fişman, hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için bi bakalım (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

iş tecrubesi falan fişman, hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için bi bakalım (:

Girersen ayda 500 felan harclik virsene bana :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

MaviGozluDev bunu yazdı:
    Amd-x bunu yazdı:

Girersen ayda 500 felan harclik virsene bana :)

senin düğünde 500 lira takabilirim hani :P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

istiyolarsa yetişilmek üzere alsınlar genede başvurulmaz hocam her gün traş ol sabah erken kalk  vay mınısına ya tabi hafta sonları 1 yerine 2 gün ama :D 

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    sahinka bunu yazdı:

istiyolarsa yetişilmek üzere alsınlar genede başvurulmaz hocam her gün traş ol sabah erken kalk  vay mınısına ya tabi hafta sonları 1 yerine 2 gün ama :D 

Hergun erken kalkma derdi olmadan sac sakal tarzan misali 6ay calistim hocam, cumartesi calismanin verdigi mutsuzluktansa sabahlari gitmeyi tercih ederim dedim istifa ettim :). Cumartesi sabahi sole bahcende balkonunda kahvalti yapmak yerine ise gitmektense her gun takim giyer giderim sknti deil :)

.
Toplam Hit: 997 Toplam Mesaj: 6