Yoklama Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Değerli arkadaşlar ben bir öğrenci yurdunda ders takibi anlamında bir yoklama listesi tutmak istiyorum her hafta tekrar eden 3 4 tane ders var öğrenciler bu derslerden en az birini seçerek bu dersleri alıyorlar

ayrıca 2 3 haftada bir konferans oluyor ve bu konferansa tüm öğrencilerin katılması mecburi gel gelelim benim sizden talep ettiğim şeye..

excelde veya farklı bir programda nasıl yoklama alabilirim. ben sene sonunda tabloya baktığımda sonuç kısmında şu öğrenci şu derse şu sayıda girdi girmedi birden fazla ders aldı onlarada şukadar şu kadar girdi konferanslara girdi girmedi falan

böyle birşey lazım yardıcı olabilir misiniz ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

öğrenci yurdunda konferans niye zorunlu? veya ders? 

excel de şöylesi var : http://www.egitimhane.com/kurs-yoklama-programi-devam-takip-d181421.html

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    angels_demos bunu yazdı

öğrenci yurdunda konferans niye zorunlu? veya ders? 

excel de şöylesi var : http://www.egitimhane.com/kurs-yoklama-programi-devam-takip-d181421.html

bünyemizde bulundurduğumuz öğrencileri yurdumuza alırken bu derslerin neler olduğu ve hangisine katılabileceği eğer arasında kafasına göre ders yoksa hangi ders olursa katılırım diyorsa yeni dersler ekleniyor vs.. otelden ziyade eğitim yuvası olması niyeti içerisindeyiz..   mesela 2 hafta sonra nadir güllüoğlu gelip kurumsallaşma ile ilgili olarak bir konferans verecek bi dünya baklava ile beraberinde gelen bir adamı boş geçirmek olurmu :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

alternatif pls .. up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

ornek bir tablo hazirlayabilirsen yardimci olabilirim, ExcellencE'a buradan selam gondermek istiyorum, ona da yardimci olacagim dedim ama yapamadim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Butcen ne kadar bilmiyorum ama belki isine yarar. 

Iclicker.com

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Hocam bunun icin kapiya bir yuz tanima cihazi gibi bir sey koyup ordan girisi cikis'i takip edip yil sonunda bunu talep ettigin formatta excell'e basmak istiyorsun dogru mu anladim ?

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Hocam bunun icin kapiya bir yuz tanima cihazi gibi bir sey koyup ordan girisi cikis'i takip edip yil sonunda bunu talep ettigin formatta excell'e basmak istiyorsun dogru mu anladim ?

aslında aklımda ilk başlarda öyle birşey vardı fakat bu derslere ve konferanslara katılımlar az olduğu için o bahsettiğin cihaza 700 800 lira bağlamayı lüzumsuz gördüm elden ele imza alıp bunu excelde 1 0 değer versem daha sonra katılım oranına göre istatistik çıkarsa bu ara istatistikler kendi arasında toplanıp genel sonuç verse bende sene sonunda bunu göz önünde bulundurarak hareket etsem diye düşünüyorum

Toplam Hit: 1763 Toplam Mesaj: 8
otomasyon yurt yoklama