Yokmu Bunun Cevabını Bilen Biri?
-
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım...ama maalesef bir yanıt gelmedi.
Soruyu tekrarlayayım; Sony marka bir araba cd-radyo m var fakat lanet olasıca alet sadece original cd çalıyor. bu sokakta satılan kopya cd leri bi türlü çaldıramadım. kendi bilgisayarımda yaptığım kopya cd leri de okumuyor. Original cd lerde olupta kopyalarda olmayan şeyin ne olduğunu bulmuş değilim. teybimin original cd gibi göreceği kopya cd nasıl yapılır. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın
-
bazı kriterleri olan bi aletin war ne mutlu sana !!daha ne istersin ki...
-
-
-
abi merhaba ""clonecd"" diye bir program var onu temin edebilirsen belki olabilir cunku bu program birebir kopya ettiği bilgisayarım dergisinde okumustum...
-
Tetrazone bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar daha öncede yazmıştım...ama maalesef bir yanıt gelmedi.
Soruyu tekrarlayayım; Sony marka bir araba cd-radyo m var fakat lanet olasıca alet sadece original cd çalıyor. bu sokakta satılan kopya cd leri bi türlü çaldıramadım. kendi bilgisayarımda yaptığım kopya cd leri de okumuyor. Original cd lerde olupta kopyalarda olmayan şeyin ne olduğunu bulmuş değilim. teybimin original cd gibi göreceği kopya cd nasıl yapılır. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın
-----------------------------
Bende de philips marka 4lü changer var ve kopya cdlerde zorlanıyor. Her CD çalar kopya CDlerde zorlanır, özellikle bu CD çalar hareket halindeyse:) Bu zorlanma (hatta hiç görmeme) sebepleri; üzerine yazılan cdlerin kalitesi, cdyi yazma kalitesi ve cdnin kapatılmasına bağlı. Dışardan aldığın kopya cdlerin markaları çok dandik, ayrıca büyük hızlarda yazıyorlar bu CDleri. Sen git minimum 1 milyon TLlık boş CDlerden al (altı yeşil olmasın) şarkıları max 2X hızda yaz, CDyi kapatmayı unutma, sonra gel çalıyor mu çalmıyor mu söyle bana. Eğer çalmıyorsa aletin lensi filan kirlenmiştir, bir sorun vardır yani. Benim bu şekilde yazdığım CDleri alet okuyor, zorlandığı da oluyor tabi, örneğin ilk 3-4 şarkıda arasıra takılmalar gözleniyor. Bu takılmalar için hazırladığım CDde boşluk varsa, örneğin 7dk boşluk kalmışsa ilk track"e 7dklık boş ses dosyası koyuyorum, şarkılar 2. trackten itibaren dinliyorum. Böylece takıldığı bölge atlanmış oluyor. İlk şarkılarda niye çok takılma gözleniyor dersen; bunun sebebi ilk verilerin CDnin küçük çaplı yerinde yer alması, yani sen ilk şarkıları dinlerken CD normalden çok daha hızlı dönmesine rağmen daha az veri okuyabiliyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir
Toplam Hit: 2119 Toplam Mesaj: 5