folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yol İçin Evi Yıkan Belediyeler

Yol İçin Evi Yıkan Belediyeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

arkadaşlar şu an burada durmayan bir çalışma var yol yapımında. belediye heryeri yıkıyor yakıyor.işe giderken görüyorum adamın evinin kapıdan dışarı atacak adım bile yok nerdeyse o derece evleri yıkıyor belediye.benim aklımda sorun olan bir soru var. şimdi bu belediye tapulu evleride yıkabilir mi.  ev mesela 200 metre kare ve bu 200 metrekare tapuda aynen geçerli. belediye yol için bu evi zorla yıkabilir mi ? servisteyken şöför eğer içeride duran yoksa yıkar parasınıverir varsa yaşayan yıkmaz. demişti.

evin tapusu olduğu halde hiçkimse evini para yerine yıktırmaz heralde. tapuda metrekareler belli olduğu halde belediye yıkabilir mi ?

sayalımki elemanın evini yıktılar. belediyeye dava açsa tazminat sonuç ne olur ? eleman evinden olcak sonuçta bu olayla ilgili bilgili arkadaşlar varmı. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    pek emin değilim ama şöyle bişey biliyorum. belediyeler ev arsasının belli bir oranına sahip, eğer evin güzergahı üzerinden yol geçecekse gerekli araştırma sonucu evin (eksik yada fazla) parasını verip evi boşalttıktan sonra yıkıyor. ben satmam gibi bir lüksün yok sanırsam eninde sonunda yol ordan gececekse o ev yıkılıyor malesef.o yüzden davada hak talep edemiyorsun.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca ne demek belediye heryeri yakıyor yıkıyor. Texaxsmı burası :S

Plan proje dahilinde yapılan çalışmalarda (ki bu genelde yol genişletme yada yolla ilgili bi çalışma olur) bölgeden geçecek projenin olduğu alandaki evleri işyerlerini devlet istimlak eder. Artık biçilen değere görede parasını alır diye biliyorum. Kafasına estiği yeri yıkma olayı yoktur.Yol değilde kentsel dönüşüm tarzı bir uygulama ise. Evinin durumuna göre yapılacak dairelerden verirler. Tapusu olsada olmasada farketmez. 

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxa1191s
    cxa1191s's avatar
    Erkek

Evin ruhsatlı ise kamulaştırma yapar ve paranı fazlasıyla verir. Evin kaçaksa para felan vermez üzerine senden yıkım parası alır.

Ahanda adresim www.bdy.gen.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    cxa1191s bunu yazdı:
    -----------------------------

Evin ruhsatlı ise kamulaştırma yapar ve paranı fazlasıyla verir. Evin kaçaksa para felan vermez üzerine senden yıkım parası alır.

bu tüm burdaki evleri kapsıyor. gördüğüm kadarıyla. burda zaten gecekondu yoktur. herkesin paşa gibi tapusu vardır.

geçen aylarda adamın tarlasına yol yapmışlar adam dava açmış kazanmış. boru gibi para kapmış belediyeden böylede var yani.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Belediye istediğini yıkar

dava açıp ugrastirip yıkım süresini 2-3 sene uzatabilirsin.

Evinin parası ödediğin vergi üzerinden hesaplanır, vergini eksik ödüyorsan ucuza gider.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

o bahsettiğin evlerin tapusu var ama o bölgelerden imar geçmemiş bu kadar basit. belediyenin yakıp yıkması söz konusu

değil hocam. imar planı çerçevesinde ne gerekiyorsa o yapılıyor,yolsa yol parksa park. o bölge üstündeki tapulu yapılarada

istimlak bedeli ödenerek yıkılıyor,ama eğer tapusu yoksa zaten para ödenmez.  kamulaştırma;birden fazla kişinin yararı

için,bir yada bir kaç kişinin hakkından feragat etmesidir

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    cxa1191s bunu yazdı:

vergi kaçırmak için fiyatı az gösterdiysen ?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 2561 Toplam Mesaj: 8