Yol Tarifi [Microsoft İstanbul Ofis]
-
Arkadaşlar yarın Microsoft'un düzenlemiş olduğu; Microsoft Oyun Programlama Turu'na gideceğim fakat yolu bilmiyorum :)
Adres bilgileri : Bellevue Residence Levent Mahallesi, Aydın Sokak. No:7 Levent, 34340 İstanbul/Türkiye
Acıbadem(Kadıköy)'de oturuyorum, nasıl gidebilrim, bileniniz varmı?
Lütfen konuyu sulandırmadan cevaplayın.
-
hakkatten buraya nasıl gidebiliriz ? :D
-
sen de mi gideceksin ? :D
-
sabah kalkabilirsem gidicem hocam..
ama 3.30 da da Galatasarayımızın basketbol macı var orayada gitmem gerek :S
ikilemde kaldım :|
bakalım sabah kalkarsam gidicem :D -
Kadıköy'den Eminönüne İn Sonra ordan Tramvay yapıp Kabataş'da dur... ve ordan Taksime geçmk için alttaki finiküler'i [Finiküleri tramvaydan kime indiktn sonra kimse sorarsan gösterir az ilerde zaten ] Kullanıckasn.. ve indiin zaman taksim metro ise levent'e gidebilirsn.. 2-3 vasıta deiştirmen lazm.. yada direkt eminönün'dn mecidiyeköy'e binersn ordan aktarma yapıp levente gidebilrsn 1 aylık istanbullym umarım yanls bilgi vermemişmdir :)
Herkes gelebilir mi ?
-
http://maps.google.com/
Microsoft İstanbul yaz :D
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------Kadıköy'den Eminönüne İn Sonra ordan Tramvay yapıp Kabataş'da dur... ve ordan Taksime geçmk için alttaki finiküler'i [Finiküleri tramvaydan kime indiktn sonra kimse sorarsan gösterir az ilerde zaten ] Kullanıckasn.. ve indiin zaman taksim metro ise levent'e gidebilirsn.. 2-3 vasıta deiştirmen lazm.. yada direkt eminönün'dn mecidiyeköy'e binersn ordan aktarma yapıp levente gidebilrsn 1 aylık istanbullym umarım yanls bilgi vermemişmdir :)
Herkes gelebilir mi ?
-----------------------------
bilgiler için sağ ol, evet herkes katılabilir fakat önce kayıt yaptırman gerekiyor : http://www.msakademik.net/seminer_kayit.aspx?etkinlik_id=246 -
kusura bakma tel ile ilgilendiim için yazdklarımı okuyunca kime kimse gibi kelimerde saçmalamş :) kayıt yaptrdm ama vizeler war gelsem mi bilmiorm ama gelebilirm cünkü ilgi alanım :) kusura bakma o salakça yazlardan dolayı :)